Skocz do zawartości
slg

Gdzie kupic nf7 rev 1.2 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wiec zdecydowalem sie na to mobo,bo imho to obesnie najlepsza plyta na nforce2.Ale niestety w naszym pieknycm kraju nigdzie jej nie maja.obdzwonilem juz sporo firm , wszedzie standardowa odpowiedz"czekamy na dostawe".Czy ktos wie gdzie w polsce mozna kupic nf7 ver 1.2 ?,bo ja chetnie kupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslisz ze jakbym znalazl w tym temacie do ktorego odslylasz interesujaca mnie informacje to zamieszczalbym nowy temat?.

przeczytalem tamten wątek juz kilka razy i jest nie na temat w wiekszosci postow,a tak btw to w siriusie tez dostalem odpowiedz"czekamy na dostawe".Wiec ponawiam pytanie,gdzie w polsce mozna dostac nf7 ver 1.2 bo z tamtego tematu nic nie wynika

Popixs moze juz niedlugo bedziesz moderatorem,narazie jednak nim nie jestes wiec nie badz nadgorliwy i pozwol ze moderator zamknie moj temat jesli bedize uwazal to za stosowne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym poczekał bo juz niedlugo bedzie revision 2.0 I TO BEDZIE DOPIERO PLYTA HEHE  :D.

info www.benchmark.pl

e tam :) , w przypadku nf7 ver 1.2 nie ma co czekac na wersje D chipsetu bo ta co jest juz i tak dziala swietnie na fsb powyzej 205,slyszalem ze nawet 255 ludzie wyciskaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja bym poczekał bo juz niedlugo bedzie revision 2.0 I TO BEDZIE DOPIERO PLYTA HEHE  :D.

info www.benchmark.pl

e tam :) , w przypadku nf7 ver 1.2 nie ma co czekac na wersje D chipsetu bo ta co jest juz i tak dziala swietnie na fsb powyzej 205,slyszalem ze nawet 255 ludzie wyciskaja.

No a co powiesz o zmianie rev 1.0 na 1.1 i 1.2 co dodali? ano Vcore wiekszy dziurki tam i uwdzie i inne duperele. A teraz moga dac wiekszy Vdd na chipset tak powiedzmy 2.0V jak epox ma i wtedy hula dusza piekla ni ma :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no zgadza sie,zawsze wszystko bedzie ulepszane , jakby tak chciec czekac na kolejne revy plyt itp to by sie nigdy moba nie kupilo :).Podsumowujac uwazam ze nf7 ver 1.2 ktore jest w cenie 510-530zl jest tak dobra plyta ze trzeba ja kupowac jak sie ma zamiar wymieniac plyte.ja wlasnie taki zamiar mam,mam juz nawet pieniadze.moj epox 8kha+ juz lekko ssie delikatnie mowiac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi o ta plyte - Abit NF7 NForce2 USB 2.0 Soft Menu 3 ?

Nie- Abit NF7 MCP-T IEEE1394 AGP 8X :wink: :lol:

Czyli jest wersja nf7 bez s z mostkiem mcp-t ??,ja juz sie pogubilem,raz pisza ze jest raz ze nie :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myslisz ze jakbym znalazl w tym temacie do ktorego odslylasz interesujaca mnie informacje to zamieszczalbym nowy temat?.

przeczytalem tamten wątek juz kilka razy i jest nie na temat w wiekszosci postow,a tak btw to w siriusie tez dostalem odpowiedz"czekamy na dostawe".Wiec ponawiam pytanie,gdzie w polsce mozna dostac nf7 ver 1.2 bo z tamtego tematu nic nie wynika

Popixs moze juz niedlugo bedziesz moderatorem,narazie jednak nim nie jestes wiec nie badz nadgorliwy i pozwol ze moderator zamknie moj temat jesli bedize uwazal to za stosowne

Ciekawe, niepowiem, ciekawe...

Było tam napisane gdzie, nawet sam pisałem :evil:

SIRIUS.PL :arrow: tam ja kupiłem NF7-S rev 1.2 :twisted: 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...