Skocz do zawartości
M79

mx440 na 8500 - czy to ma sens?

Rekomendowane odpowiedzi

mam okazje dosc tanio wymienic mojego mxa na radeona 8500, czy waszym zdaniem to ma sesns? to znaczy czy poczuje jakiegos kopa w gierkach? jak wygladaja wykresy to wiem, ale chodzi mi o realne odczucia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem tak mialem ostatnio u siebie mx 440 podkreconego bo kumpel sie klucil zze jego 440 jest tak samo wydajna jak muj radek 8500 no i troche go zagiolem jak zobaczyl 3d Marka i battlefielda a nie wspomne o marrowindzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do porownywalnosci do ti4200 ati 8500 to bym sie troche klucil (mam kolege ktory na ti4200 procek xp2600 ma ponad 13K w 3d2001 nie widzialem kogos z 8500 co by mial taki wynik na takim procku) ale jak porownywac mx440 i 8500 to oczywiscie ze tylko brac 8500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

warto wymienic chocby tylko dla jednego-filtrowanie anizotropowe. jak bedziesz juz mial to wlacz sobie i wtedy bedziesz mogl sam sobie odpowiedziec na to pytanie. oczywiescie wiesz juz o niewielkim spadku wydajnosci ATI po wlaczeniu anizo do kart ze znaczkiem NV do GF4 Ti wlacznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymieniaj! Nawet sie nie zastanawiaj! MX to shit!

..taki sam jak R8500.

Jezeli masz jakos szczegolna okazje tanio to wymienic to jasne, ze wymieniac. Ale jezeli mialbys doplacac z 200 pln to kaszana interes.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...