maluszek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 wszystkim moderom, którzy bardzo chcieliby sobie kupić dremela ale nie stać ich na wywalenie 300 zł polecam replikę firmy toya za 75 zł (np. w krakowskim macro cash&carry). zakupiłem i jestem zadowolony. obróbka obudowy przy pomocy czegoś takiego to już jest zabawa. bity i inne pierdułki też można qpić - za ok. 12 zł za zestawik. pozdrawiam m. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 ja swojego kupilem za 190 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Co to jest dremel :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Co to jest dremel :?: To duzo wyjasnia :) http://www.allegro.pl/showitem.php?item=5984014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...