Skocz do zawartości
ropian

zakup przez internet i kilka dobrych rad

Rekomendowane odpowiedzi

Kupuj w takim sklepie ktory jest znany i ma swoja renome, nie tam jakies sklep "U Franka i Zygmunta" :wink: mozesz potem miec problemy z gwarancja i oddaniem produktu.

nigdy niema pewnosci ze akurat w renomowanym sklepie niebedziesz mial problemow :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilka rad??? nom więc, najpierw przeczytaj regulamin na stronie, na której chciałbyś dokonać zakupu, następnie jesli Ci będzie pasowało wszystko, warunki gwarancji, reklamacji, które są bardzo ważne przystap do wyboru sprzetu.

Mogę polecić www.polbras.com mam już od nich moją grafe i niedługo będzie także nagrywara Lite-Ona. Serwis tani, i co ważne pewny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak z przesyłką 

kurierem ,pocztą

bo chyba lepiej sprawdzic co sie dostało no nie wiem po prostu co lepsze

Presyłka w polbrasie 10zł kurierem. Jakies 2 dni na dostawe, yba e zamówiłes w piątek wieczorem toa na poniedziałek- wtorek przedpołudniem powinna byc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odradzam sklep 4max. na przesyłke czekałem 5 tygodni. po 5 tyg doszła do mnie paczka, tyle ze nie było tam wszytkich zamowionych rzeczy. oczywiscie nie powiadomili mnie o tym, ze prześlą niekompletną paczke. lipna ta firma strasznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja wiem czy sirius taki wspanialy , towar ktory zie zwali musisz wysylac na swoj koszt , jesli zalezy tobie na szybkosci to bylisz ok 40 zł za przesylke kurierska chociaz firma ma umowe z firmami i dlanich to koszt ok 15 zł , jak dlamnie najlepszy jest www.mmv.com.pl oficialny dystrybutor gainwarda , sprzet ktory ulegl uszkodzeniom wysylasz na ich kosz firma kurierska , odsylaja tez firma kurierska , serwis szybki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak

ale kiedy moge sprawdzić towar jaki dostalem przed zaplaceniem

na poczcie to chyba nie da rady a kurier?

Na poczcie można sprawdzić, ale przy kurierze yba rzczej trzeba pójść z tyn na poszte z gostkiem, bo inaczej nie da rady, przynajmniej Ja tak słyszałem. Koszt w razie reklamacji idzie na Polbras, więc nie musisz się matwić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mialem problemow ze sklepem 4max, ale moze

dlatego ze to yly male zamowienia. w kazdym badz razie

moge go szczerze polecic Tobie jesli chcesz zamowic sobie

wentyl pod warunkiem ze jest on dostepny w chwili zamowienia.

bo jak nie to czasami moze byc lipa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ci poweim jak sie kupuje przez neta wystarczyn wejsc na tą stronke tam gdzie mozna to kupic no klikasz co tam jest takie np loda za dyche :D i piszesz jaki masz adres itp. i ci po godzinie przywozą tego loda za dyche ale placis za niego 12 zeta:!:(tak sie kupuje takmi sei zdaje czy dobrze pamietam normalnie ) mam taką nadzieje:!::!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi