ropian Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 witam Ponieważ nigdy nie miałem jeszcze okazji kupowac przez internet sprzętu do komputera prosiłbym o kilka wskazówek dobrych rad ... co bym pozniej nie narzekał Robert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Kupuj w takim sklepie ktory jest znany i ma swoja renome, nie tam jakies sklep "U Franka i Zygmunta" :wink: mozesz potem miec problemy z gwarancja i oddaniem produktu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Kupuj w takim sklepie ktory jest znany i ma swoja renome, nie tam jakies sklep "U Franka i Zygmunta" :wink: mozesz potem miec problemy z gwarancja i oddaniem produktu. nigdy niema pewnosci ze akurat w renomowanym sklepie niebedziesz mial problemow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 No tam MOS ale jak masz prolemy w sklepie netowym to miał bys pewnie podobne z takim tóry masz gdzieś na osiedlu.. ;) Ale nazwa jest fajna: "U Franka i Zygmunta" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 z czystym sumieniem moge polecic : www.4max.pl www.sirius.pl z tymi sklepami nie mialem problemu , rowniez jesli chodzi o wymiane zepsutych czesci . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropian Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 witam ze sklepów to wybrałem sirus obudowe z www.chieftec.pl no i jescze sklep barwkomp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A co dziwne ceny obudów są jak mi się tak dziwnie wydaje znacznie tańsze niz chociażby w sklepie w moim mieście :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ja tam z lekko mieszanymi uczuciami polecam 4max'a (troche dlugo na bude od nich czekalem :( ) kiedys takze zakupilem jedna gre za pomoca internetowego sklepu empika :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Kilka rad??? nom więc, najpierw przeczytaj regulamin na stronie, na której chciałbyś dokonać zakupu, następnie jesli Ci będzie pasowało wszystko, warunki gwarancji, reklamacji, które są bardzo ważne przystap do wyboru sprzetu. Mogę polecić www.polbras.com mam już od nich moją grafe i niedługo będzie także nagrywara Lite-Ona. Serwis tani, i co ważne pewny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropian Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 a jak z przesyłką kurierem ,pocztą bo chyba lepiej sprawdzic co sie dostało no nie wiem po prostu co lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 A ja nie polece 4MAX-a , bo miesiąc na sunony czekalem. :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 www.sirius.pl - zero problemów, wszystko szybko, sprawnie i zabawnie ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 a jak z przesyłką kurierem ,pocztą bo chyba lepiej sprawdzic co sie dostało no nie wiem po prostu co lepsze Presyłka w polbrasie 10zł kurierem. Jakies 2 dni na dostawe, yba e zamówiłes w piątek wieczorem toa na poniedziałek- wtorek przedpołudniem powinna byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropian Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 no tak ale kiedy moge sprawdzić towar jaki dostalem przed zaplaceniem na poczcie to chyba nie da rady a kurier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 odradzam sklep 4max. na przesyłke czekałem 5 tygodni. po 5 tyg doszła do mnie paczka, tyle ze nie było tam wszytkich zamowionych rzeczy. oczywiscie nie powiadomili mnie o tym, ze prześlą niekompletną paczke. lipna ta firma strasznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ja wiem czy sirius taki wspanialy , towar ktory zie zwali musisz wysylac na swoj koszt , jesli zalezy tobie na szybkosci to bylisz ok 40 zł za przesylke kurierska chociaz firma ma umowe z firmami i dlanich to koszt ok 15 zł , jak dlamnie najlepszy jest www.mmv.com.pl oficialny dystrybutor gainwarda , sprzet ktory ulegl uszkodzeniom wysylasz na ich kosz firma kurierska , odsylaja tez firma kurierska , serwis szybki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 no tak ale kiedy moge sprawdzić towar jaki dostalem przed zaplaceniem na poczcie to chyba nie da rady a kurier? Na poczcie można sprawdzić, ale przy kurierze yba rzczej trzeba pójść z tyn na poszte z gostkiem, bo inaczej nie da rady, przynajmniej Ja tak słyszałem. Koszt w razie reklamacji idzie na Polbras, więc nie musisz się matwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ja nie mialem problemow ze sklepem 4max, ale moze dlatego ze to yly male zamowienia. w kazdym badz razie moge go szczerze polecic Tobie jesli chcesz zamowic sobie wentyl pod warunkiem ze jest on dostepny w chwili zamowienia. bo jak nie to czasami moze byc lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ja umiem kupywac przez neta tylko jest to najgorsze ze ja nie chce zadnych i kto teraz kupuje tak drogo jest w necie a propo musisz placic za przywieziene tego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Value Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 ja ci poweim jak sie kupuje przez neta wystarczyn wejsc na tą stronke tam gdzie mozna to kupic no klikasz co tam jest takie np loda za dyche :D i piszesz jaki masz adres itp. i ci po godzinie przywozą tego loda za dyche ale placis za niego 12 zeta:!:(tak sie kupuje takmi sei zdaje czy dobrze pamietam normalnie ) mam taką nadzieje:!::!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...