hojrak6 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 WItam, Nagle pojawil mi sie bald jw . Na googlach znalazlem ze jest to problemz dyskiem. U niktorych pomogl reset biosu, zmiana tasmy od dysku. Problem w tym ze laptop jest jeszcze na gwarancji i nie chcialbym w nim sam grzebac. czy ktos wie cos wiecej o tym bledzie ?? Gdzie jest servis Benq ?? Słyszeliście coś o nim ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Co do lokalizacji, to nie jestem pewien, ale chyba w Katowicach, albo w Warszawie. Najlepiej http://benq.pl/support/ :-) Ale jeśli notebook był kupowany np. w Vobisie, sklep może go przyjąć w ramach gwarancji i sam wszystko załatwić z serwisem Benq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojrak6 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mam takie pytanie, mam nakklejke gwarancyjna na srrubce od dysku. Czy jezeli otworze klape od dysku zeby podociskac albo sprobowac z innym dyskiem czy trace gwarancie na calego laptopa czy tylko na dysk ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Wszysko zależy od polityki firmy. W HP można oddać laptopa do naprawy bez dysku! Skoro jest naklejka to myślę, że u Benqa sytuacja może być odwrotna. Proponuję zadzwonić do nich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...