Skocz do zawartości
boxer

Czy To Jest Sb Audigy 4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam umieszczam tu bo popularny dział. Zamierzam kupić SB Audigy 4 . Prosze o rozpoznanie czy to ta karta bo kostka z kodekiem Creativea ta duza ma inne oznaczenia normalnie na kilku widziałem Creative SE-MU CA10300-IAT LF a

tu jest Creative CA010B IATLF reszta się zgadza

Dołączona grafika

Edytowane przez boxer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Villentretenmerth

Witam umieszczam tu bo popularny dział. Zamierzam kupić SB Audigy 4 . Prosze o rozpoznanie czy to ta karta bo kostka z kodekiem Creativea ta duza ma inne oznaczenia normalnie na kilku widziałem Creative SE-MU CA10300-IAT LF a

tu jest Creative CA010B IATLF reszta się zgadza

Dołączona grafika

Sprawdź tutaj:

http://193.95.171.83/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.E...com/,case=46261

Po kodzie z górnego obszaru pcb - SB0610 - wygląda że jest to Sound Blaster Audigy 4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że SB0610 to Audigy 4. Tak jak mówię wszystko by sie zgadzało tylo model kostki nie jest taki sam. Nigdzie nie mogłem znaleźć opisu tego modelu kości czy choćby podobnego zdjęcia tego modelu w necie na wszystkich jest SE-MU i dalej inne oznaczenie.

Dlatego mnie to zastanowiło.

Edytowane przez boxer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nic widocznie takie cuś też dawali. Na oko to nie wygląda na jakąś ruską podróbę. Ale żeby nic nie wygooglać :blink: (wyskakuje tylko mój temat :razz: ).

Ale pewnie nie kupie bo gość mi zaśpiewał 120 zł za takie padło :mur:

...sry za orta :oops:

Edytowane przez boxer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi