Jackassek Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Gdzie mozna taka dostac i za jaka cene???kolotki etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Gdzie mozna taka dostac i za jaka cene???kolotki etc.google.pl podzwoń do agencji reklamowych poza tym o UV ja nie slyszalem, wiem ze napewno jest fluoroescencyjna ale chyba to nie to samo fluoro plexa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Gdzie mozna taka dostac i za jaka cene???kolotki etc. Ja siedzię w tym interesie jakiś czas i nie spotkałem się z Pleksą UV, mam nawet przed sobą cały wzornik i jest tylko fluoroescencyjna. Swoją drogą fluoroescencyjna jest dość droga w porównaniu do zwykłej, w większości regionalnych hurtownii jest tylko na zamówienie i sprzedają tylko całą płytę, choć pewnie można dopaść w mniejszych ilościach w największych hurtowniach. Na stronie producenta od którego kupujemy nie ma pleksy UV KLIK Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez klami85 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo. Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Więc zrób może tak, że kupisz pleksę zwykłą i pomalujesz lakierem bezbarwnym reagującym na UV. np. Coś takiego, albo Takiego Mam nadzieje, że dopuszczalne rozwiązanie. Nie wiem tylko jak taki lakier trzyma się na plexi. Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez hugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...