Radioactive Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam. Ostatnio przypadkiem zauważyłem na Allegro, że strasznie potaniały procesory pod moją płytę - Gigabyte GA-K8NS. Aktualnie mam Semprona 3000+, a taki AMD ATHLON64 VENICE 3200+ nowy kosztuje około 100zł. Mam pytanie w związku z tym, czy wydajność mojego komputera się znacznie zwiększy po wymianie takiego Semprona na Athlona ? Niby 100zł to dość mało ale jeśli komputer nawet nie będzie sprawniej pracował to nie ma sensu wydawać pieniędzy. Korzystam z WinXP Home. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 przesiadka taka nie ma sensu jak juz kup sobie x2 za 140-150zl to odczujesz róznice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Kvaz! napisał(a): przesiadka taka nie ma sensu jak juz kup sobie x2 za 140-150zl to odczujesz rózniceciekawe jak x2 wsadzi na 754 ;) Radioactive taka wymiana nie ma sensu, a do tego ostatnie serie athlonów 64 na 754 miały fatalne OC rzędu 2,3-2,4GHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radioactive Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dzięki za odpowiedzi :) Pozostaje tylko przepracować wakacje i złożyć jakiegoś potwora później. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...