tasiek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ge-force 2 mx 400 (bez waitraka) - biurowy szajs problem w tym ze wyswietla obraz za bardzo na zolto czyzby zepsuta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 pewno taak pewno wyjscie :wink: o kabel / wejscie monitora nie pytam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Ja mam podobny problem tylko że monitor pokazuje obraz na zielono. Okazało się że to kabel monitora łączący z grafiką. niestety jest zamontowany na stałe więc nic już z tym nie zrobie bo jego wymiana będzie kosztować więcej niż jest jego wartość. Jesto to "Highscreen MS1595P" i ma już z 6 lat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 ale u mnie monitor i kabel jest ok tylko ta karta to powoduje wiec chyba walnieta nie chce mi sie jej przekladac do innego sobaczymy :0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 co do karty nie wydaje mi sie aby moglo to byc cos poza samym wyjsciem/wtyczka i jej mocowaniem do karty przetwornik c/a odpada a tan monit hajskrina to niezle w oczki daje siedzialem przy takim 8O Kabel w srodku jest podpiety w tanim serwisie moze i w 10 minut i moze i tanio 8) Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...