Skocz do zawartości
Arczi

Czekać Na 9800gts Czy Kupować Teraz...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, stoje przed kolejną zmianą kompa. Dzisiaj w necie wyczytalem ze ma ponoc pojawic sie karta 9800GTS, a ze bylaby ona podobna do 8800GT, to spowodowaloby to znaczny spadek cen 8800GT. W moim obecnym budzecie miesci sie karta 9600GT, ale jezeli to jest prawda ze cena 8800gt mocno spadnie i bedzie np. o 50zl drozsza od 9600gt, to jestem w stanie poczekac. Tylko teraz dwa pytanka: czy to rzeczywiscie prawda ze ta karta wyjdzie i cena 8800gt spadnie? No i kiedy mniej wiecej wyjdzie ta karta?

Pozdro :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys wyjdzie, i kiedys na pewno cena 8800GT spadnie, bo ceny elektroniki ida tylko w dol na dluzsza mete.

Jak dla mnie to temat jest w stylu "pytania do wrozki Leokadii" - nikt Ci w tej chwili nie wywrozy kiedy i o ile sie ceny zmienia. A czekac mozna w kolko - 9600GT tez przeciez nie bedzie stac w miejscu z cena, do tego na horyzoncie pojawia sie nowsze karty i kolo sie zamyka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cienislaw - dzieki

qrvich - no faktycznie jestem pod wrazeniem tego ceneo. Oczywiscie znalem wczesniej te strone, ale jakos nie przywiazywalem do niej zbyt duzej uwagi. Ceny faktycznie są niskie, ale czy to są swieze ceny w obecnym momencie jakie są w sklepach, czy np. baza tego ceneo jest aktulizowana raz na tydzien ?

P.S. Ale chyba nie ma tam wszystkich sklepow, bo np. GF 8800GT CM HP jest w proline, a ceneo tego nie pokazuje.

Edytowane przez Arczi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za taką cene to mniemam ze uzywke ?

Nową z hurtowni. Teraz w Agito jest za 680 zł.

EDIT:

Teraz zauważyłem, ze QRVICH podał link do Ceneo. Za lekko ponad 650 zł juz chodzi. d;

Edytowane przez lycone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi