Buziak Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 1. Montezuma 2. Cannon Fodder (chyba taki byl dokladny tytul ;p) 3. Super Frog 4. Starcraft 5. Ace Ventura :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zastanawia mnie, co wszyscy widza w Diablo 2? Przeciez ta gra miala zero klimatu w porownaniu z jedynka... no chyba, ze o multi sie rozchodzi. no widzisz dla Ciebie nie ma, a dla mnie jest lepsza niż jedynka :P Diablo 2 HOMM3 HOMM2 The Settlers I, II, III Worms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Diablo 2 jakiś tam klimat ma (albo miał). Po tych wszystkich patch-ach z Diablo Clone i Uber Trist fabuła raczej gdzieś zniknęła ... A gra na closed battle.net klimatu raczej też nie ma, ponieważ większość przedmiotów to kopie, a zdobywanie expa to postawienia bota na kilka nocy. Żeby nie robić offtopa 1. Seria Castlevnia 2. Diablo 1 3. Diablo 2 4. Prince of Persia (chodzi mi o pierwszą część, pozostałe 3D jakoś mi nie pasują :P ) 5. Jazz Jack Rabbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vit Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Zabawne, że kiedy przychodzi do wymieniania doskonałych tytułów w 2D, to idzie stosunkowo łatwo. Natomiast gdybym miał wymienic arcydzieła w 3d, to przyszłoby mi do łowy zaledwie kilka tytułów. Czy rzeczywisce w 2D było więcej doskonałych gier, czy to ja jestem już starym dziadem i nei doceniam nowości :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 To i ja powymieniam... - Diablo 1 / 2 - HoMM 1 / 2 / 3 - Syndykat - Eye of Beholder 1 / 2 / 3 - Jazz Jackrabbit - Master of Orion No... i... - Starcraft :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...