De_Xter Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Zahaczylem o jakies zagraniczne fora i ludzie sie chwalili ze np. w Acerze z celka M na takim chipsecie jaki mam w moim asusie tj. intel 943/940GML zmieniali procka na core solo T1350. Generalnie nie chodzi mi o predkosc ile o speed stepa. Chcialbym zaoszczedzis troszke na baterii, bo celek badz co badz potrafi swoje wciagnac. Ma ktos jakies doswiadczenie z takimi zabawami? Poki co dolozylem kosc 512 ramu i mam 1Gb teraz w dualu, zmienilem tez bios. Zmiana procka w przyszlosci. Fizycznie pasuje, nie wiem jak z obsluga przez chipset, a najbardziej boje sie o bios. Moze jest ktos z Wrocka kto mialby takiego procka i niebalby sie sprobowac? ;). Jak co PW, odpis na forum albo gg:644057 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=351509929 o takie cos mnie interesuje. Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez De_Xter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...