MantisGhost Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 no i stalo sie zakupilem lapa i pokusilem sie o wgranie nowego biosu (i nigdy wiecej !!!!!!!!!!!!!!) doda ze robilem upgrade biosu na stacjonarce juz kilka razy z pod xp'ka wszystko chodzilo, laptop to chyba jednak inna magia :/ zassalem bios ze strony producenta jako ze nie mam flopa na usb dzirgnalem flashowanie w xp (ucieszylo mnie ze jest) no to sru dalem dalej skala przeszla pokazal sie ekran wylaczania systemu i wisi do tej pory ludzie pomozcie czy on oze dalej cos robi czy to juz koniec ?? wpychac powera zeby go wylaczyc ??? jezeli spierdzielilem bios da sie jakos naprawic ale na 100% bezpieczny sposob, jezeli nie to czy na gwarze mi uwzglednia takie cos ?? czy ewentulanie w przypadku najgorszeo scenariusza da sie jakos oszukac serwis zeby nie placic za naprawe ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 skoro wisi juz na wylaczaniu systemu tzn ze sie zaktualizowal. wylacz go (zreszta innego wyjscia nie masz) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 skoro wisi juz na wylaczaniu systemu tzn ze sie zaktualizowal. wylacz go (zreszta innego wyjscia nie masz) ;) laptop wstal :) ale tutaj zaczely sie inne perypetie po wejsciu xp'ka touchpad nie dzialal po kilku probach dalem spokoj i zostawilem na noc dzisiaj rano odpalilem lapa i touchpad dziala (podejzewam ze touchpad sie dupczy gdy lap za bardzo sie nagrzeje czy to normalne jest w acerach ?) co gorsze chcac zamknac winde system wiesza sie na ekranie zamukania i trzeba guziorem :/ i tu pytanie czy to moze powodowac nowy bios ??? a moze jakos zle go wgralem ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 bios nie powinien miec na to wplywu sprobuj zmniejszyc czas zamykania aplikacji podczas wylaczania systemu (znajdziesz na forum lub google) nie wiem jak z toutchpadem u mnie nic takiego nie wystepuje;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...