Domik Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 czy ta płyta to micro atx ?? :) lepsza od mojego shuttla :) szkoda że nie wiedziałem wcześniej o albatronie (tj przed zakupem schutlla :) ) a co do płytki 2 biosy :) dobre rozmieszczenie :) ale mi sie maleńka wydaje w prównaniu do mojej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Szpak wrzuć foty swojej mobo ze wszystkimi komponentami zamonotwanymi, jestem ciekawy jak to wygląda please Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 sorki ale nie mam jak wrzucic a co gorsza zrobic fotek ....ale nie jest starsznie ciasno a płyta fakt jest mniejsza od normalnych nie jest to miocro atx a wymiary to : ATX (220mm x 305mm) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj7up Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Albatron to dobra firma ich gf4ti4200Medusa sie krecił jak cholera pamiątki tam ganiały na 700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...