m40 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Myślę o sprawieniu sobie nieco większej obudowy. Zastanawiam się czy w NZXT Apollo zmieszczą się karty długości 8800/9800GTX lub GX2? Jeżeli ktoś posiada takowe proszę o podzielnie się opinią i jeżeli jest możliwość to także zdjęciem :) Mam jeszcze jedną uwagę do montażu kart z dwuslotowym chłodzeniem. Otóż obudowa tam ma małe wypustki pod każdym slotem do montażu kart rozszerzeń, doskonale widać to na poniższym zdjęciu. Uniemożliwiają one montaż kart z podwójnym śledziem, mam nadzieję że te wypustki da się łatwo amputować prostymi narzędziami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Ostatnio montowalem zestaw klientowi z karta Zotac 9800GX2 w Obudowie Cooler Master Centurion 534. Ten Ceturion i Apollo to w wsrodku jedna i ta sama konstrukcja, nie roznia sie kompletnie niczym. Jest to ten sam srodek ze zmienionymi panelami przednimi. Karta wlazla tam na styk, miedzy koncem karty a koszem byl jakis cent luzu. A ta ramke na tyle miedzy sledziami sie nie martw, po prostu przy wkladaniau karty sama sie lleko odgina do tylu i nie ma zadnego problemu z montazem. Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...