skawin Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam. Mam pewien dylemat. W niedalekiej przyszłości zamierzam kupić jakieś tanie kino domowe. Czytając tu podobne artykuły przeczytałem o głośnikach GENIUS SW-HF 5000 - 5.1 (lub 5005 chyba nowszy model i kolor czarny o ile sie nie myle). Wydaje mi sie ze druga opcja bedzie lepsza, piwerw kupiłbym jakieś dvd a potem dokupił do tego ten własnie zestaw głośników. I pytanko co o tym myślicie (może polecicie zupełnie inny zestaw gośników) i jakie dvd polecalibyście kupić z wejściem USB tak do ok 300 zł. (czy są dvd z radiem? żeby po podłączeniu móc słuchać radia) Dzięki i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 DVD tutaj, natomiast o głośniki to już pytaj na subforum Audio, lub w przyklejonym temacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...