Dj. Gargamel Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 dziala stabilnie; na razie nie wlaczalem top performance jutro postaram sie podac serie kupilem za 168 zlotych co wy na to ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 dziala stabilnie; na razie nie wlaczalem top performance jutro postaram sie podac serie kupilem za 168 zlotych co wy na to ??? O wlasnie podaj to co jest napisane na kosciach ( czarnych ukladach scalonych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 dziala stabilnie; na razie nie wlaczalem top performance jutro postaram sie podac serie kupilem za 168 zlotych co wy na to ??? Na timingach CL2.5-7-3-3-2T to nie jest powod do zachwytu. Ustaw CL2-6-2-2-1T i wtedy sprobuj programem memtest - wystarczy 180MHz jesli przejdzie bez bledow na napieciu 2.6V (a nie 3V) to masz dobre pamieci. Jesli nie wiesz jak ustawic timingi to po wejsciu od BIOSu wcisnij Ctrl+F1. Pozdrawiam i prosze o wyniki na ostrych timingach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Na timingach CL2.5-7-3-3-2T to nie jest powod do zachwytu. Ustaw CL2-6-2-2-1T i wtedy sprobuj programem memtest - wystarczy 180MHz jesli przejdzie bez bledow na napieciu 2.6V (a nie 3V) to masz dobre pamieci. Jesli nie wiesz jak ustawic timingi to po wejsciu od BIOSu wcisnij Ctrl+F1. Pozdrawiam i prosze o wyniki na ostrych timingach. Oczywiście masz rację!!! Jużnie wspomnę że co niektórzy puszczali swoje pamięci na jeszcze wolniejszych ustawieniach i sięjarali że prawie na 200 leciały przy 2,9 V :lol: MOje pamięci i tak świetnie się mają: na cl2 2-5-3 2 cmd (i innych ustawieniach wszystkich na max. np. dram acces na 2T) spokojnie na 2,8V robią ponad 200. Powyżej 201 chipset nei wyrabia u mnie, ale te pamięci miał wcześciej raptor i ponad 210 robiły... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 sorry chlopaki ze sie podniecilem tak od razu :) myslalme ze to dobty wynik rzeczywiscie jak wlaczylem top perfprmance to juz nie wytrzymywaly sprobuje recznie poustawiac no i troche podniesc napiecie ale dopiero jutro dzis nie mam czasu na zabawy pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 A czy ktos cos slyszal o pamieciach Kingston DDR333 robionych na kosciach Infineon ? - czy sa lepsze od Kingston na kosciach Kingston ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Słuchaj.Kingstony na kośćiach kingstona to jest takie gufno że jak najdalej od nich!!!!!!!!!!!!!Miałem i odrazu zwruciłem.Kingston robi na ruznych kościach, m.in. Infeon, winbond Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...