WolnySlot Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Moja obecna konfiguracja wygląda następująco: Procek: Celeron 2,4 Ghz D320 Płyta główna: MSI MS-7037 RAM: 2*po 512MB nie dual Karta graf.: Radeon 9600 PRO Dyski twarde: 1*40GB ATA 1*160GB SATA Napędy optyczne: -CD-DVD nagrywarka Zasilacz: 300 Wat DTK Komputer typ: ptp 3007 Chcę zamówić w apollo.pl: CPU: E2180 MOBO: Abit IP35-E RAM: OCZ 2GB (2x1GB) PC800 CL4 Platinum rev.2.0 GPU: Asus HD3650 POWER: Chieftec 450W 1 BUDA: Sharkoon Rebel 9 Eco WIATR: Pentagram PN120 + kabel zasilający 1,8 m :D Co o tym myślicie? Będzie to razem grać? EDIT: Chyba zamiast Pentagrama wezmę dwa ACUTAKE FAN 120x120 z Allegro po 14zł sztuka. Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez WolnySlot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Jak dla mnie to wszystko ok, ewentualnie mógłbyś wziąć tańszy zasilacz: modecom mc-350, wtedy można by było wyrwać lepszą grafe. Ten modecom bez problemu pociągnie zestawy mocniejsze niż ten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolnySlot Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Czy byłby ktoś tak łaskaw opisać jak należy podłączyć wtyczki Chieftec 450W oraz Sharkoon Rebel 9 Eco do Abita IP35-E ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolnySlot Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Sharoon 9 Eco ma następujące wtyczki: -AUDIO -USB -Wtyczkę z oznaczeniem:VCC,USB1-,USB1+,GND -Wtyczkę z oznaczeniem:VCC, USB2-, USB2+,GND, SHIELD -POWER SW -RESET SW -POWER LED -H.D.D. LED -SPEAKER Na płycie ABIT 35-E mam gniazda: FP-AUDIO1 FP-USB1 do 4 FPI01: SLED, PWR, PLED, HLED, RST, SPRK Pomóżcie, którą wtyczkę do, którego gniazda. Na wtyczkach nie pisze +/- tylko nad jednym pinem jest strzałka. On oznacza + czy - ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolnySlot Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Jakoś sobie poradziłem obecny problem jest następujący: Przy uruchamianiu PC wyskakuje blad ODD0 : i nazwa mojej IDE-owej nagrywarki DVD, ktora dziala. Windows Vista, który jest na dysku przeniesionym ze starego PeCeta Probowalem za pomoca plyty Visty , system na dysku jest znajdowany, ale gdy chce go dodac do bootloadera to pojawia sie informacja ze nie odnalieziono elementu sad.gif Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ten komunikat jest normalny - to nie jest żaden błąd. Vistę wypadało by od nowa postawić po takich rewolucjach sprzętowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WolnySlot Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Szkoda, liczyłem, że obejdzie się bez reinstalki :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Nawet po zmianie Mobo jest zalecane przeinstalowanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...