PoGo Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Witam Nie wiem dlaczego ale od jakiegoś czasu włączony uTorrent blokuje mi sieć. W przeglądarce muszę klikać na jakiś link 10 razy aby zaczął się ładować w ogóle. A jak już ładuje to zwykle sie wszystko rozjeżdża i nie cała strona sie pokazuje. Tak samo poczta sie sprawdza przez Thunderbird'a. Ktoś może wie co jest grane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 torrenty zapychaja ci lacze. zwolnij up do 60% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 to chyba nie to, bo ja tylko kliknę na link sobie kursor mrugnie, przeglądarka przez sekundę ładuje i stop trzeba znowu kliknąć bo sie nic nie dzieje. I tak można sobie klikać 15 razy aż załapie i zacznie ładować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 to zastopuj na chwile wszystkie torrenty i zobacz czy nadal sie tak dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 nakładam limity pobiera/wysyła wolniej a dzieje sie to samo tak jakby blokowało połączenia innych programów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Z ciekawości jakiego używasz antywirusa ? U mnie NOD32 powoduje czasem takie zawiechy netu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 limit jednoczesnych połączeń w XP zniesiony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...