Skocz do zawartości
Varrol

Pomóżcie z Windowsami 2000

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że to powinno być na software (i jest), ale tam na ogół nikogo nie ma.

Mam problem z restartem i wyłączaniem kompa - po naprawie systemu komp zamiast restartować albo się wyłączać, to wychodzi z windowsów, po czym pojawia się czarny ekran... i nic.

Próbuje przeinstalowywać sterowniki do różnych użądzeń, zainstalowałem już service packa 2, ale to nie pomogło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

No to uwaga, mam W2K i okiełznalem tego byka wiec słuchaj, musisz sformatowac dysk i dopiero wtedy zainstalowac W2K

No, ale ty jesteś mądry - GRATULUJE :? :evil: :evil:

TYLE TO I JA WIEM :!: :!: Rzecz w tym, że właśnie nie zamierzam przeinstalowywać windy, bo ponowna instalacja wszystkiego zajmuje strasznie dużo czasu. No chyba, że nie będę miał innego wyjścia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak probelm w tym ze albo W2K nie łapie ze ma wylaczyc plytke albo Ci w serwisie cos skopsali w biosie ew. na plytce, bo cala zabawa polega na tym ze wlasnie po tym czarnym ekranie komp ma wylaczyc zasilanie, wiec mysle ze jezeli nie jest to wada mechaniczna nalezy formatnac kompa, dysk na ktorym jest W2K

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Tak probelm w tym ze albo W2K nie łapie ze ma wylaczyc plytke albo Ci w serwisie cos skopsali w biosie ew. na plytce, bo cala zabawa polega na tym ze wlasnie po tym czarnym ekranie komp ma wylaczyc zasilanie, wiec mysle ze jezeli nie jest to wada mechaniczna nalezy formatnac kompa, dysk na ktorym jest W2K

O w mordę, mam nadzieje, że płyta mi sie nie zwaliła - no to mam noc z głowy. A co tam - będę spał jutro w kościele :wink: (przecież i tak zawsze to robię).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...