Varrol Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Wiem, że to powinno być na software (i jest), ale tam na ogół nikogo nie ma. Mam problem z restartem i wyłączaniem kompa - po naprawie systemu komp zamiast restartować albo się wyłączać, to wychodzi z windowsów, po czym pojawia się czarny ekran... i nic. Próbuje przeinstalowywać sterowniki do różnych użądzeń, zainstalowałem już service packa 2, ale to nie pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 sciagnij update ze strony microsofta....... ja mialem to samo pod XP ale update pomoglo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Cytat sciagnij update ze strony microsofta....... ja mialem to samo pod XP ale update pomoglo :) Nic nie pomaga - dwa razy zainstalowałem i odinstalowałem service packa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 No to uwaga, mam W2K i okiełznalem tego byka wiec słuchaj, musisz sformatowac dysk i dopiero wtedy zainstalowac W2K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Cytat No to uwaga, mam W2K i okiełznalem tego byka wiec słuchaj, musisz sformatowac dysk i dopiero wtedy zainstalowac W2K No, ale ty jesteś mądry - GRATULUJE :? :evil: :evil: TYLE TO I JA WIEM :!: :!: Rzecz w tym, że właśnie nie zamierzam przeinstalowywać windy, bo ponowna instalacja wszystkiego zajmuje strasznie dużo czasu. No chyba, że nie będę miał innego wyjścia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Dziekuje, ale to jest jedyne wyjscie, nie mozesz tego zrobic inaczej bo W2K traktuje go jako nowy sprzet i nie masz wyjscia albo format i install albo fuck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Cytat Dziekuje, ale to jest jedyne wyjscie, nie mozesz tego zrobic inaczej bo W2K traktuje go jako nowy sprzet i nie masz wyjscia albo format i install albo fuck co traktuje jako nowy sprzęt? A więc w sprzęcie problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Tak probelm w tym ze albo W2K nie łapie ze ma wylaczyc plytke albo Ci w serwisie cos skopsali w biosie ew. na plytce, bo cala zabawa polega na tym ze wlasnie po tym czarnym ekranie komp ma wylaczyc zasilanie, wiec mysle ze jezeli nie jest to wada mechaniczna nalezy formatnac kompa, dysk na ktorym jest W2K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Cytat Tak probelm w tym ze albo W2K nie łapie ze ma wylaczyc plytke albo Ci w serwisie cos skopsali w biosie ew. na plytce, bo cala zabawa polega na tym ze wlasnie po tym czarnym ekranie komp ma wylaczyc zasilanie, wiec mysle ze jezeli nie jest to wada mechaniczna nalezy formatnac kompa, dysk na ktorym jest W2K O w mordę, mam nadzieje, że płyta mi sie nie zwaliła - no to mam noc z głowy. A co tam - będę spał jutro w kościele :wink: (przecież i tak zawsze to robię). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 No to jestem już po reinstalacji - zostało mi jeszcze sporo programów do zainstalowania, ale internet działa !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 I co działa jak trzeba? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...