Skylinegt Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam. Mam takową płyte DFI LanParty LT X38-TR2. Zainstalowalem Viste i niby wszystko ok. ALE jeżeli cokolwiek zmienie w biosie płyta poprostu niewstaje... wlacza sie dopiero na starych ustawieniach. Czasek również przy ponownym uruchomieniu kompa slysze pisk (ten sygnal od płyty że coś jest nietak).. I kompletnie niewiem co robic i czemu ta plyta jest taka fochliwa. Mój proc to: Core 2 Duo E8400 Ram: OCZ Reaper 2x2GB 1000 Zasilacz: OCZ GameXTream 600W. Chlodzenie proca Thermaltake V1. Co poradzicie robic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 zmienić bios ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jaki pisk? Jestes taki wylewny w informacjach ze nawet moja szklana kula wysiada. Wiecej info, co zmieniasz, chcesz podkrecac procesor? Poczytaj poradniki ewentualnie powierz to zadanie komus doswiadczonemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...