turtles5 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Gdzie na moim Asusie A7N8X (bez Deluxe) powinienem szukac informacji o wersji plyty? Ktora jest najnowsza (czyli najlepsza)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Nikt tej plyty nie ma? Nikt sie nie orientuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Zwykle taka informacja jest gdzies miedzy slotami PCI (REV x.xx) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::|Jarek|:: Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 Między drugim a trzecim slotem PCI od góry. Zaraz po napisie Asus A7N8X, będzie napisane małymi literkami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No rzeczywiscie, tylko te cyferki sa troszke malutkie, aby przeczytac musialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> latarke, a jak tam patrzylem to nic nie znalazlem (zanim sie spytalem). Rev mojej plyty to 1.04. Sa lepsze i nowsze? Co sadzicie o tej wersji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Kurde, nikt z was forumowiczow nie wie, jaka jest obecnie najnowsza wersja Adusa A7N8X??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 sa jeszcze 1.06 i ostatnio na dniach wyszla 2.0 ,ktora ma bez problemu obslugiwac Bartona na FSB 200. A moja chodzi na FSB 200 bez zadnych problemow :DDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 sa jeszcze 1.06 i ostatnio na dniach wyszla 2.0 ,ktora ma bez problemu obslugiwac Bartona na FSB 200. A moja chodzi na FSB 200 bez zadnych problemow :DDDZ tego co wiem to Abit wydal ostatnio plyte NF7-S w wersji 2.0 ktora ma miec wymienione przez ciebie zmiany... O Asusie nie slyszalem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 sa jeszcze 1.06 i ostatnio na dniach wyszla 2.0 ,ktora ma bez problemu obslugiwac Bartona na FSB 200. A moja chodzi na FSB 200 bez zadnych problemow :DDD A umnie wykrzacz sie 3dmark a Prime95 przechodzi bez problemu tak samo CPUBurn-in więc to ewidętnie wina grafy może może agp x4 nie dawa rady czy co juz sam niewiem albo trafiłem na cienki model płyty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...