Sid Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Właśnie - karte mam jaką mam :lol: Mam Bios 3.05.10.xx.xx.xx.xx... Czy nie ma czegoś nowszego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 a po co Ci? wydajnosc i tak sie nie zwiekszy od tego... Jesli masz problemy ze sprzetem, to moze jest sens, ale w innym przypadku nie ma zadnego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozpruwacz Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Proszę niech ktoś poda które sterowniki są najlepsze do TNT2 pod winXP? Bardzo proszę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 najpierw sprawdz uklad EEprom jakis masz na karcie :) Jesli Holtek to musze Cie zmartwic - nie zrobisz update'u :) a tak na marginesie to tej karcie to w erze Radeona 9700 nic juz nie pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 www.nvidia.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 wejdz na www.nvidia.pl do dzialu download tam znajdziesz biosy ale ten co masz jest chyba "najnowszy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nie ma to jak reanimować dinozaura :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Nie ma to jak reanimować dinozaura :lol: :lol:Moze ktos tego dinozaura uzywa do worda ;) A i ja z moim dinozaurem kiedys fest majstrowalem :) "a moze sie spali i kupie cos innego...." niestety dinozaur wytrzymuje jak na razie 85 stopni przez ok rok i nic mu nie jest 8O 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 prawda :lol: ten dinozaur jest nie do zniszczenia :lol: normalnie gralem na tej grafice w gta 3 :lol: z tak podkreconym rdzeniem i pamiecia ze mialem po 300 artefaktow :lol: i karcie nic sie nie stalo :lol: co prawda radiator zmienilem na rdzeniu na ten co byl dawany z boxowym celkiem 633 :) po zmianie radiatora moglem usmazyc 2 jajka za jednym razem a nie tylko jedno jak przy tym malym standardowym radiatorku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...