Holden Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam, kolega miał pełno syfu w kompie że nie miał nawet paska na dole i żadnych ikonek. Chciał żebym mu zainstalował windowsa, no i wkładam płytke komp bootuje z cd.. wszystko dobrze i jak wyswietlił się ekran wyboru partycji to wybrałem C i tam dalej chciałem ją sformatować ale nie dało się i pisało coś że dysk jest uszkodzony...... w takim razie usunąłem tą partycje całkiem i utworzyłem nową (surową), konieczne jest jej sformatowanie, ale też nie można bo wyskakuje to samo o uszkodzonym dysku. Nie mam pojęcia co zrobić w takiej sytuacji, bo pierwszy raz mi się coś takiego zdażyło. Z góry dzięki za pomoc, Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Sprawdz dysk przy pomocy Mhdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holden Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) A jak to zrobić?? Poza tym nie mogę w ogóle wejść w żaden wiersz poleceń ani nic... bo jak wciskam F8 to nie chce wyświetlić się ta lista różnych trybów. EDIT: Już wszystko OK, okazało się że ten kabel 40 pinowy od dysku był uszkodzony, po wymianie wszystko było OK windows się właśnie instaluje ;) Temat do zamknięcia. Dzięki, Pozdrawiam ;) Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez Holden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...