robowsky Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam, dostałem dzisiaj Palita, i mam problemos, Modyfikowałem sobie kable od zasilacza by miały oploty, ostatnią robiłem wtyczkę od karty graficznej 6-pin i nie wiem czy się nie pomyliłem w zakładaniu z powrotem kabli na wtyczkę. Co by mogło się stać z kartą ? Tutaj daję fotki: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość markee Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dobże podpiołeś. Czarne od strony zapinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dobże podpiołeś. Czarne od strony zapinki. To wiem, ale nawet jak by były pomylone miejsca, nie tak jak ze sklepu, to nic się nie stanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Jasne, że się stanie. Tak samo, jakbyś na chama wepchnął odwrotnie molex w dysk. Ważne, żeby tam gdzie 12V było 12V, a gdzie uziemienie, tam uziemienie. Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez omgwtf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Czyli nawet jak tak by były pozmieniane to nic się nie stanie: Foto: Odpisze ktoś ? Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez robowsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostasz Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 zasilacz niepowinien puścić prądu - jeżeli ma dobre zabezpieczenia to nic się nie powinno popalić w przeciwnym razie zasilanie na tym palicie powie do widzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...