Skocz do zawartości
jupijupi

Potrzebuje Szybkiej Pomocy W Sprawie Sprzetu !

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Jutro z rana musze dać zestaw do zakupu .... nie mialem czasu nawet rozejrzeć się co i jak sorka ale liczę tylko na was ...

Procek to najprawdopodobniej E7200/E8200 - to wiem na 100%

Płyta (Asus/Gigabyte) - potrzebuje najtańszej dobrej płyty która bedzie działać z tymi e7200/e8200 oraz ewentualnie ze starszymi core 2 duo .... i chciałbym żeby obsługiwała ddr2 i ewentualnie ddr3 ... o podrecanie mi nie chodzi ... chce zeby tylko dobrze stabilnie działała ...

Dzieki i pozdrawiam

Edytowane przez jupijupi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to subiektywny wybor, ale jesli mialobym kupic najtansza i chyba dosc stabilna to wybralbym - Asus P5K SE, z tego co czytalem jest dobra do OC i obsluguje wszytskie nowe procesory w tech. 45 nm

xantype przygladales sie plycie ktora proponujesz? Z ta sekcja zasilanie to mozna co najwyzej na niej c2d posadzic a i to moze byc kolosalny wrecz problem z oc, natomiast quady mozna sobie totalnie wybic z glowy. Nastepnym razem przypatrz sie plycie ktora chcesz proponowac, bo ktos nie daj Boze Cie poslucha i powstana kolejne, jak grzyby po deszczu watki typu "POMOCY NIE CHCE MI PROC WSTAC".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi