jupijupi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam wszystkich Jutro z rana musze dać zestaw do zakupu .... nie mialem czasu nawet rozejrzeć się co i jak sorka ale liczę tylko na was ... Procek to najprawdopodobniej E7200/E8200 - to wiem na 100% Płyta (Asus/Gigabyte) - potrzebuje najtańszej dobrej płyty która bedzie działać z tymi e7200/e8200 oraz ewentualnie ze starszymi core 2 duo .... i chciałbym żeby obsługiwała ddr2 i ewentualnie ddr3 ... o podrecanie mi nie chodzi ... chce zeby tylko dobrze stabilnie działała ... Dzieki i pozdrawiam Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez jupijupi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croatan Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Podaj max kasy jaka możesz przeznaczyć i czy ma być sama jednostka czy z monitorem w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 nie nie ;) chodzi mi tylko o jedną rzecz .... wybór PŁYTY GŁÓWNEJ ... ----> najtańsza i solidna pod te procki co podałem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 to subiektywny wybor, ale jesli mialobym kupic najtansza i chyba dosc stabilna to wybralbym - Asus P5K SE, z tego co czytalem jest dobra do OC i obsluguje wszytskie nowe procesory w tech. 45 nm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dred Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Możesz <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> też Abita Ip35-e ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Ja bym brał Gigabyte GA-P31-DS3L ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tow3r Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Porównując te dwie co tu zostały wymienione to ja tez mówię GB GA-P31-DS3L ASUS = :wisielec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 ok wielkie dzieki .... ! też stawialem na Gigabyta ale chciałem się jeszcze upewnić ... thx ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marecki48 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 to subiektywny wybor, ale jesli mialobym kupic najtansza i chyba dosc stabilna to wybralbym - Asus P5K SE, z tego co czytalem jest dobra do OC i obsluguje wszytskie nowe procesory w tech. 45 nm xantype przygladales sie plycie ktora proponujesz? Z ta sekcja zasilanie to mozna co najwyzej na niej c2d posadzic a i to moze byc kolosalny wrecz problem z oc, natomiast quady mozna sobie totalnie wybic z glowy. Nastepnym razem przypatrz sie plycie ktora chcesz proponowac, bo ktos nie daj Boze Cie poslucha i powstana kolejne, jak grzyby po deszczu watki typu "POMOCY NIE CHCE MI PROC WSTAC". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...