Skocz do zawartości
Younior

Sklep w Warszawie - duzy asortyment + raty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam sklepu z czesciami komputerowymi (:P) w Warszawie wazne zeby mial spory asortyment no i zeby byla mozliwosc zakupu na raty.

Z gory dzieki za jakies pozycje :)

btw. jezeli ktos jest moze pracownikiem takiego sklepu to tez bym prosil o napisanie tego :)

jeszcze raz z gory thx za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam szukam sklepu z czesciami komputerowymi (:P) w Warszawie wazne zeby mial spory asortyment no i zeby byla mozliwosc zakupu na raty.

Z gory dzieki za jakies pozycje :)

btw. jezeli ktos jest moze pracownikiem takiego sklepu to tez bym prosil o napisanie tego :)

jeszcze raz z gory thx za pomoc.

hmm moze WGK :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie tez nie wiem jak narazie znalazlem tylko jeden sklep - szukalem tylko w necie (wybrakowane cenniki ) - giga multimedia moze wiecei cos o nim wiem ze jest na wge :P

no i do tego drugie pytanko czy oplaca sie kupowac w polowie kwietnia radka 9700pro czy lepiej poczekaz miesiac az stanieje?

aha jeszcze cos jaka bedzie roznica miedzy 9700pro a 9800pro w malych rozdzielczosciach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eldorado s.c. al.komisji edukacji narodowej 97 tel.6441036 lub 6441068, raty chyba w zaglu, ale nie tylko.

p.s. i nie jest to krypto-reklama, jakby ktos sie pytal, ot poprostu nie mialem tam nigdy problemow a wrecz przeciwnie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie o cos takiego mi chodzilo, wielkie dzieki :)

z tego co widze to w warszawie tylko 1 sklep godny polecenia... z czym do unii :P

Dzieki baltazaar

ps. ale topic nie zamiekniety czekam na inne sklepu :)

i moze cos powiecie o tych radach tak jak pisalem wyzej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...