GrX1 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Witam A więc wczoraj zamówiłem kompa w apollo.pl, jako płytę główną wybrałem Asusa p5k pro, a jako pamięci dość bezmyślnie wziąłem DDR2 2x1GB PC8500 1066MHz OCZ Reaper EPP HeatPipe CL5 OCZ2RPR10662GK. Czy te ramy będą współpracować z płytą? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, mam jeszcze możliwość anulowania zamówienia. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 moje OCZ sli ready dzialaja ok, reapery z tego co wiem dzialaja bez zarzutow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrX1 Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dzięki za odpowiedź, uspokoiłeś mnie trochę. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VITO66 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam A więc wczoraj zamówiłem kompa w apollo.pl, jako płytę główną wybrałem Asusa p5k pro, a jako pamięci dość bezmyślnie wziąłem DDR2 2x1GB PC8500 1066MHz OCZ Reaper EPP HeatPipe CL5 OCZ2RPR10662GK. Czy te ramy będą współpracować z płytą? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, mam jeszcze możliwość anulowania zamówienia. pozdrawiam Tak, będą działać bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...