grzesio Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 http://www.multicomp.com.pl/OPISY/komputer...2400/index.html Link spisany z frazira, ale naprawdę warto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 http://www.multicomp.com.pl/OPISY/komputer...2400/index.html Link spisany z frazira, ale naprawdę warto Typowy chwyt sprzedawców - Komputer !!!! Pentium 4 2.4GHz, ale reszta sprzętu to syf i w ogóle śmieci. Win 95????, Riva M64??? Bez procka ten komputer by kosztował z 400zł - i to nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 http://www.multicomp.com.pl/OPISY/komputer...2400/index.html Link spisany z frazira, ale naprawdę warto to chyba zart z twojej strony wyglada jak komp z supermacetu czyli dla ludzi ktorzy sie na niczym nie znaja fajnie ze pIV 2400 ale riva 128 ramu to dziekuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 kaszanka :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 jak to ma byc komputer moich marzen to wybaczcie ale serdecznie dziekuje:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 NIE WIN95 tylko klawiatura win 95, czytaj + bajery w stylu 3 dodatkowych guzików, a zestaw jest do bani takiego to ja bym wrogowi na urodziny nie kupił:P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 hym to jakis zart ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 8O _____________________!!LOL!!__________________ 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ma jednego plusa, przy tych z marketow : posiada juz DDRy, mimo ze tylko 128, ale reszta ........ no comment chyba mam zboczone mazenia, bo o wiele przerastaja ten zestaff 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 to niestety smutna rzeczywistosc idz do supermaketu i sie przekonaj zobacz ofery takich sklepow wciskaja ludzia takie cos bo ma tego wspanialego PIV z 2400 MHx co na umusly ludzi dziala a nazwy riva czy geforce znacza to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 I845E moze to jakas dobra plyta? Jesli cena jest OK to mozna wymienic karte i ram i sumujac cene mozna taniej kupic niz gdzie indziej. W tej postaci to ten komp jest co najmniej slaby. Chyba ze ma sluzyc tylko do wykorzystania mocy CPU. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 To na duraku 1Ghz i 128ddr na dobrej plycie mozna miec wydajniejszego kompa!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 To na duraku 1Ghz i 128ddr na dobrej plycie mozna miec wydajniejszego kompa!!! Moze i mozna tylko w czym on bedzie wydajniejszy :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 :D heheh dobre ... to ty chyba nie widziałeś dobrego kompa albo masz kiepskie marzenia ? :wink: a to p4 i ddr to chwyt marketingowy a reszta sprzętu to syf :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 :D heheh dobre ... to ty chyba nie widziałeś dobrego kompa albo masz kiepskie marzenia ? :wink: a to p4 i ddr to chwyt marketingowy a reszta sprzętu to syf :!: Do mnie to pisales? Co wg. Ciebie jest dobrym kompem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 a plyta gloowna pewnie firmy tesco :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Marze o takim od dziecka. Kupcie miiiiiiiiiiiiiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Marze o takim od dziecka. Kupcie miiiiiiiiiiiiiii No cóż, różne ludzie mają wymagania. Ale jakby mi ktoś takiego kompa kupił, to też bym się nie obraził. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Marze o takim od dziecka. Kupcie miiiiiiiiiiiiiii No cóż, różne ludzie mają wymagania. Ale jakby mi ktoś takiego kompa kupił, to też bym się nie obraził. Jesli kto kupilby mi takiego kompa, to tez bym sie nie obrazil - bo nie wypada. Ale sam sobie czegos takiego w zyciu nie sprezentuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ja tam bym go od razy sprzedał :). Nie bede mówił co bym kupił bo nie chce kolejnej wojny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Wystarczy grafę i obudoę zmienić ! I już mamy porządnego kompa ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Jak by kots mi cos takiego zprezentowal to bym sprzedal albo wyja procesor i kupil cos porządnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ja współczuje tym co się nie znają na komputerach jak takie coś kupią to prz*******. Np tatus synkowi kupuje najszybszy komputer na rynku 2,4 Ghz i cały szczesliwy bo jaka promocja zamiast 4000 zł zaplacil 2500 zł a proc i tak ten sam. Synek wlacza gre np GTA 3 i już od poczatku mu skacze a koledze ktory ma 3 razy wolniejszy procesor nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 8 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2002 Ludzie, kto to jeszcze dziś m64 kupuje? Na tym nawet w gta3 bym sobie nie pograł. Poza procem to tam totalnie nic nie ma (może HDD jako drugi na filmy, itp). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nygas Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 od syfa i juz hah, ciekawe czemu 'grzesio' sie juz nie odezwal w tym temacie !? hah chyba dlatego ze wszyscy zjeba*** ten sprzet ahha i mu glupio ! mam nadzieje ze sobie nie zrobil kuku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 wkurzajace to jest, powinni zabronic w ogole robienia takich zestawow, a przynajmniej zabronic uzywania w nowych kompach rivy m64!!!! no sorry ludzie, jeszcze ten ram przejdzie, ale riva...... Przecviez juz chyba mx200, jest tanszy od tej rivy (napewno wydajniejszy) Wydaje mi sie ze te karty po prostu zalegaja gdzie w hurtowniach, ktore sprzedaja je bardzo tanio, wlasnie takim hipermarketom, ktore pozniej skladaja takie kompy, niektorzy moi kumple (niemajacy pojecia o kompach) mysla ze to m64, znaczy ze ta karta ma 64mb... (hmm, moze nVidia caly czas produkuje te karty, bo wlasciwie prawei w kazdym hipermarkecie, jest ona razem z zestawem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ....... 8) nie pogadasz jaki sprzet musze go miec na nim napewno pobije rekord 3DMARKA :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 hehe to sie nazywa szczegolowy opis plyty : PłYTA GŁÓWNA ATX UDMA 100 a na przodzie olbrzymi napis ECS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 od syfa i juz hah, ciekawe czemu 'grzesio' sie juz nie odezwal w tym temacie !? hah chyba dlatego ze wszyscy zjeba*** ten sprzet ahha i mu glupio ! mam nadzieje ze sobie nie zrobil kuku :) Grzesio się nie odzywał bo rzucił temat i musiał wyjechać. Dopiero włączyłem kompa i widzę ile wpadło odpowiedzi. Poza tym trzeba być idiotą żeby nie zrozumieć że to "sprzęt marzeń" ale chyba przedszkolaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 tak przy okazji grzesio co masz chlodzone woda w tym akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...