Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.multicomp.com.pl/OPISY/komputer...2400/index.html

Link spisany z frazira, ale naprawdę warto

Typowy chwyt sprzedawców - Komputer !!!! Pentium 4 2.4GHz, ale reszta sprzętu to syf i w ogóle śmieci. Win 95????, Riva M64???

Bez procka ten komputer by kosztował z 400zł - i to nowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma jednego plusa, przy tych z marketow :

posiada juz DDRy, mimo ze tylko 128, ale reszta ........ no comment

chyba mam zboczone mazenia, bo o wiele przerastaja ten zestaff 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to niestety smutna rzeczywistosc idz do supermaketu i sie przekonaj zobacz ofery takich sklepow wciskaja ludzia takie cos bo ma tego wspanialego PIV z 2400 MHx co na umusly ludzi dziala a nazwy riva czy geforce znacza to samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I845E moze to jakas dobra plyta? Jesli cena jest OK to mozna wymienic karte i ram i sumujac cene mozna taniej kupic niz gdzie indziej. W tej postaci to ten komp jest co najmniej slaby. Chyba ze ma sluzyc tylko do wykorzystania mocy CPU.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marze o takim od dziecka. Kupcie miiiiiiiiiiiiiii

No cóż, różne ludzie mają wymagania. Ale jakby mi ktoś takiego kompa kupił, to też bym się nie obraził.

Jesli kto kupilby mi takiego kompa, to tez bym sie nie obrazil - bo nie wypada. Ale sam sobie czegos takiego w zyciu nie sprezentuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja współczuje tym co się nie znają na komputerach

jak takie coś kupią to prz*******.

Np tatus synkowi kupuje najszybszy komputer na rynku

2,4 Ghz i cały szczesliwy bo jaka promocja zamiast 4000 zł

zaplacil 2500 zł a proc i tak ten sam. Synek wlacza gre np

GTA 3 i już od poczatku mu skacze a koledze ktory ma

3 razy wolniejszy procesor nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od syfa i juz hah, ciekawe czemu 'grzesio' sie juz nie odezwal w tym temacie !? hah chyba dlatego ze wszyscy zjeba*** ten sprzet ahha i mu glupio ! mam nadzieje ze sobie nie zrobil kuku :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wkurzajace to jest, powinni zabronic w ogole robienia takich zestawow, a przynajmniej zabronic uzywania w nowych kompach rivy m64!!!! no sorry ludzie, jeszcze ten ram przejdzie, ale riva...... Przecviez juz chyba mx200, jest tanszy od tej rivy (napewno wydajniejszy) Wydaje mi sie ze te karty po prostu zalegaja gdzie w hurtowniach, ktore sprzedaja je bardzo tanio, wlasnie takim hipermarketom, ktore pozniej skladaja takie kompy, niektorzy moi kumple (niemajacy pojecia o kompach) mysla ze to m64, znaczy ze ta karta ma 64mb... (hmm, moze nVidia caly czas produkuje te karty, bo wlasciwie prawei w kazdym hipermarkecie, jest ona razem z zestawem)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od syfa i juz hah, ciekawe czemu 'grzesio' sie juz nie odezwal w tym temacie !? hah chyba dlatego ze wszyscy zjeba*** ten sprzet ahha i mu glupio ! mam nadzieje ze sobie nie zrobil kuku :)

Grzesio się nie odzywał bo rzucił temat i musiał wyjechać. Dopiero włączyłem kompa i widzę ile wpadło odpowiedzi.

Poza tym trzeba być idiotą żeby nie zrozumieć że to "sprzęt marzeń" ale chyba przedszkolaka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...