stasimon Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 witam Obecnie przebywam w UK ale w ciagu miesiaca wracam do Polski, dlatego juz teraz postanowilem zamowic sobie internet! (wiem, ze okres od zamowienia wynosi ok 3-4 tyg.) Dodam, ze nikt w domu nie uzywa telefonu stacjonarnego wiec abo jest obnizone na socjalny, zatem juz na wstepie odpada Neostrada. W gre nie wchodza tez sieci osiedlowe bo w mojej miejscowosci (Rawicz, Wielkopolska) sa slabe! Czyli zostaje Netia, Multimo, Tele2. Lacze ma byc 1MB. I teraz pytanie do uzytkownikow, jak wam dziala internet od tych operatorow na kablach TPSA? Co lepiej wybrac? Dodam, ze grywam od czasu do czasu w gry online wiec pingi dobre by sie przydaly. Moja strefa numeryczna to 0-65 pzd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Masz oddzielne tematy dotyczące poszczególnych providerów, poprzeglądaj a poznasz opinie. Sam mam Multimo 1MB już prawie rok i nie mam żadnych podstaw do narzekania. Transfer trzyma się na odpowiednim poziomie oraz pingi niskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 (edytowane) Era internet stacjonarny http://forum.purepc.pl/temat/Providerzy/Er...y/256107/0.html Edytowane 9 Maja 2008 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...