$kubi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam! Mam prośbę, potrzebuje dobrać jak najlepszą płytę do tego zestawu: E2160 + jakiś coolerek typu Freezer G.Skill 2x2GB 1000MHz MSI NX8800GT 512MB OC GeForce Tagan 380w Dyski SATA II Samsunga 250GB + ATA 60GB Samsunga Nagrywarka DVD LG Którą płytę główną wybrać? MSI Neo3 F ? MSI Neo2 FR ? Lub coś innego do 280zł... Dodam, że w przyszłości jak brakłoby procka włożyłbym jakiegoś Quada więc musi być przyszłościowo... Pomóżcie... Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez $kubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Hmmm, a może trochę dołożysz do Asusa P5K PRO, jeśli nie przeszkadzałaby Ci wtyczka zasilanie w nieciekawym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 MSI jeśli już to FR. Ew dołóż parę zł do Abita IP35. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Też proponuje MSI FR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Abit IP35 mnie nie przekonuje jakoś - czytałem na temat niego jakieś dziwne rzeczy i się "sparzyłem" Co powiecie o Gigabyte P35 DS3R ? Opłaca się dokładać do tego Asusa P5K PRO? ( różnica okolo 50zł, a ja nie ukrywam, że chce wydać jak najmniej :) ) Na chwile obecną MSI Neo2 FR wydaje mi się najbliższy... Pytam o płytę podając cały zestaw w szczególności RAM - by było jak najlepiej podkręcić :) A jak z zasilaczem? Ten Tagan pociągnie to? Czy jak chce coś OC to też do wymiany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Foxconn P35A-S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 No i chyba zostane przy MSI Neo2 FR bo wszystko inne to inne ceny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Przepraszam, że post pod postem - ale prosiłbym o pomoc w wyborze płyty do zestawu wyżej ze sklepu www.apollo.pl Do 300zł... Abit IP-35 Asus P5K PRO A może coś jeszcze innego? Help! Po świętach robie zakupy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Do 300zł DFI BloodIron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Czy to jest z Apollo.pl ? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Czy to jest z Apollo.pl ? :/A jak weźniesz z ESC to coś się stanie?? W apollo teraz mają mało ciekawych płyt :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Ale to ludzie ostatnio niewdzięczni się robią <_< http://www.apollo.pl/store/show_detail/37923 DFI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Ale to ludzie ostatnio niewdzięczni się robią <_< http://www.apollo.pl/store/show_detail/37923 DFI... A widzisz by była dostępna?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Po pierwsze jest niedostępna - po drugie kosztuje 333zł... A co do ESC to dodatkowa przesyłka i jest ponad 300zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 (edytowane) A widzisz by była dostępna?? <_< :blink: :unsure: zaskoczenie-> kulminacja złości-> niepewność co do Twoich możliwości kombinowania... Zawsze może zamówić... a tak btw taniej w ESC i to znacznie... Edytowane 1 Maja 2008 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Robie zakupy większe niż sama płyta główna... i zestawienie ma się tak: E2160 Apollo: 168.50zł ESC: 175zł BTC 6300C: Apollo: 55zł ESC: BRAK > zamiennie kupiłbym UltraX czyli 80zł Sharkoon Rebel 9 Eco Black: Apollo: 135zł ESC: 165zł Wystarczy tej farsy? Jeszcze jeden przykład... MSI NEO2 FR < bez I ... na ESC : 295zł w Apollo model FIR > 292zł... No, więc skończ gadać, że ESC ma taniej i to znacznie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snox Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 http://www.apollo.pl/store/show_detail/39595 moja propozycja w ciągu 3 dni od zamówienia powinni sprowadzić tą płytę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Właśnie miałem pytać co o tym sądzicie :) Zerknę jeszcze do tematu Foxconna i poczytam co tam piszą :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...