Goto Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 MAm małe pytanko. Czy jest sens kupowac głosniki 5.1 głownie do grania(upatrzyłem sobie logitecha x-540) kiedy mam kartę muzyczną zintegrowaną - realtek hd, niby karta obsługuje 5.1, ale czy będzie w stanie wykorzystac "moc" głośników? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 karta dźwiekowa podaje sygnał do głosników. nie wiem o co Ci chodzi z tym wykorzystaniem mocy. ja kiedys podłączałem integre do wieży Technicsa i szyby drżały w domu :razz: . Więc takie pierdziawki jak x540 będą na pewno obsłużone. Z jakością dźwięku gorzej zobaczysz, posłuchasz zawsze możesz kupic osobną kartę dźwiękową jesli dźwiek nie będzie Ci odpowiadał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 a czemu by miala nie dac rady?to i takl tylko sygnal liniowy i wszystko bedzie ok - jednak o EAX zapomnij a to sie w grach liczy najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 a czemu by miala nie dac rady?to i takl tylko sygnal liniowy i wszystko bedzie ok - jednak o EAX zapomnij a to sie w grach liczy najbardziej :lol: Każda przyzwoita integra obsługuje EAX 2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronox55 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 też mam taki problem, mam integre (ośmio kanałowa) realtek ALC888 na p31-ds3l i mam zamiar kupić albo x-540 albo t7900 (7.1), te drugie też da rady moja karta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...