prezes Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 w jaki sposób mozna zmienić napięci dla cela 333 ale nie poprzez bios bo nie ma takiej opcji a szkoda więc pomyślałem ze jaest jakiś inny sposób np zaklejenie którejś nóżki ale nie wiem której chciałby osiągnąć napięcie z 2.00 na 2.20 a i jeszcze jedno pytanie co to jest HDD S.M.A.R.T. bo mam wyłączone czy włączy to bo nie wiem co to jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 S.M.A.R.T odczytuje informacje o dysku. W niektórych nawet jaką temperature ma ale nie we wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liskoski Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 poszukaj w instrukcji plyty-powinny byc zworki regulujace ten problem :) moglbys tez napisac o jaka plytke chodzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Albo bedziesz wiazal nozki drucikiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...