tukuest Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Chcialbym zmienic obudowe tower na desktop. W zwiazku z tym mam pytanie. Gdzie w Warszawie znajde najwiekszy wybor obudow tego typu? Jaka obudowe byscie mi polecili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Nie jestem z Warszawy, ale kilka ładnych obudów desktop widziałem :D Tu masz linki do producentów: http://www.modecom.pl http://www.coolermaster.com Szczególnie ładne są te z Cooler mastera :D :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noiser Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Cooler Master jest niezly, ale ceny jak na polskie warunki zabijaja... Ktory model ModeComa to dektop ? Osobiscie mam desktopa ATX od jakiegos Compaqa wypasna, bardzo dobrze wykonana obudowa, jedynie musialem zmienic zasilacz na cos mocniejszego... Zreszta moj desktop czeka wlasnie na moda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 polecam obudowe Enlight EN-7200 czasem mozna dorwac z zasilaczem 300W (od Sirtec'a seria HPC-300-xxx) jedyny minus to ta belka usztywniajaca konstrukcje - moze przeszkadzac w zamontowaniu niestandardowych coolerkow (Zalman itp) TU masz fotki i bedziesz wiedzial o czym mowa :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 mialem keidys desk topa enlighta, pel;en wypas! polecam, nie znam innychy tak dobrych desktopow za tak mala kase :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 A ile taki enlight kosztuje :?: Ja tez mam bardzo porządnego desktopa tylko, że brzydki, a ten en-7204 to pełen wypasiq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Mnie sie cholernie podoba ta obudowka, ciutke mniejsza niz desktop http://www.directron.com/en7396.html Chetnie bym kupil ale cena zwala z nog :-) Niestety nic zamiennego w naszym kraju nie moglem znalezc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Link do tego desktopa modecoma: first tylko jeden :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 no ten enlight to niezla opcja. bruce: uwazasz ze to sa obudowy za mala kase? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 ... Gdzie w Warszawie ...kopnij sie do Ultramedia oni maja (przynajmniej w cenniku) tego Enlighta z 300W zasilaczem http://www.ultramedia.com.pl/sklep/a_cenni...ategoria_id=140 moze beda mieli na stanie to sobie poogladasz - a i zamawiaj przez net a odbieraj osobiscie :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No to ja polecam nie Enlighta, /którego ma mój szwagier :)/ a Chiefteca, którego mam JA :):):) Zawsze muszę być ciut lepszy od niego :) dokładnie model: DX-01B-D mam ją od czterech dni, ale jestem naprawdę pod wrażeniem zresztą sam zobacz, no może nie jest tania, ale przy okazji zakupów w ''Action'' kupiłem ją za 403zł z Vatem, to chyba i tak nie źle bo widziałem ją nawet za ponad 500zł :):):) acha no może jest troszkę ciężka, ale to w końcu jedynie 16kg 8O chyba że kupisz aluminiowy odpowiednik, odpowiednio droższy :) http://www.angela.wroc.pl/modules.php?name...=article&sid=29 http://www.action.pl/products/product.php?prid=8068 http://www.arena-chieftec.com/?page=produc...d=1&language=uk Prawda, że jest Śliczna :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Szczerze mowiac dla mnie cos tak duzego nie ma miejsca bytu... Teraz nadchodzi era miniutaryzacji - slim desktopy rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No to ja polecam nie Enlighta, /którego ma mój szwagier :)/ a Chiefteca, którego mam JA :):):) Zawsze muszę być ciut lepszy od niego :) dokładnie model: DX-01B-D ... ...Prawda, że jest Śliczna :):):) no niezly ten Desktop :P a tak BTW polecam wizyte u okulisty moze wtedy latwiej bedzie przeczytac co stoi w temacie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 No to ja polecam nie Enlighta, /którego ma mój szwagier :)/ a Chiefteca, którego mam JA :):):) Zawsze muszę być ciut lepszy od niego :) dokładnie model: DX-01B-D ... ...Prawda, że jest Śliczna :):):) no niezly ten Desktop :P a tak BTW polecam wizyte u okulisty moze wtedy latwiej bedzie przeczytac co stoi w temacie :P Benek aleś Ty upierdliwy wiem że to nie Desktop pisałem o fajnej budzie i Tyle coś w tym złego, że mam taką obudowę i uważam ją za b.dobrą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Benek aleś Ty upierdliwywiem :P wiem że to nie Desktop pisałem o fajnej budzie i Tyle coś w tym złego, że mam taką obudowę i uważam ją za b.dobrąbo myslalem ze Chieftec wypuscil jakies fajne desktopy a Ty mi robisz taka zmylke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 Kontynuujac temat to na calym Polskim rynku dostepnych jest okolo 7 modeli obudow desktopowych... Jesli chodzi o Warszawe to najlepszą hurtownia obudow jest moim zdaniem Emiter - http://www.emiter.com.pl/ - GG: 1521725 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 brrrrr nigdy w życiu nie chciał bym obudowy typu desktop zajmuje za dużo miejsca i jest bardzo nieporęczna :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 jak za duzo miejsca to pomysl o slimach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 no ten enlight to niezla opcja. bruce: uwazasz ze to sa obudowy za mala kase? 340 za TAKA bude, to niewiele ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 brrrrr nigdy w życiu nie chciał bym obudowy typu desktop zajmuje za dużo miejsca i jest bardzo nieporęczna :?Może i tak, ale płyta i procek ni jest bokiem tylko lezy tak jak powinna. Poza tym łatwo WC można wsadzić do całej budy bo jest duża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoil Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a czy ktos sie kiedys odwazyl montowac wc z chlodnica w desktopie..??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zdecydowałem się jenak na Codegena :lol: Od razu wywalilem zasilke i wstawilem ciężkiego Feel'a 300W z PFC. Za pare dni wrzuce fotki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Ja zdecydowanie polecam Modecoma. Bardzo dobre wykonanie, dobry zasilacz i dużo miejsca(obudowa jest przedłużona), przez co nie ma problemów z napędem CD haczącym o płytę główną itp. ModeCom FEEL V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...