Skocz do zawartości
Bartoleon

Kung Fu Panda

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam ściągnąc demo tej gierki.Znakomita zręcznościowka moim zdaniem :-) . Bardzo podoba mi się grafika i bardzo zabawna animacja misia. Walki też są dobrze zrealizownae można wyprowadzać dużo kombosów ale niestety nie wiem jak to zrobić z klawiatury.Mam zamiar kupic min dla tej gry pada.Za zebrane monety można ulepszac różne umiejęności tytułowej pandy. W pełnej wersji ma być też sporo zagadek logicznych. Po tym co zobaczyłem w demie napewno kupie fulla.

Edytowane przez Bartoleon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdziłem przed chwilą na Windows 2008 Server x64. Normalnie się wywalało przy ładowaniu levela. W trybie zgodności z XP chodzi bez zgrzytów.

edit

W sumie i bez trybu zgodności teraz też chodzi. Nie wiem, może fraps coś zmieszał.

Edytowane przez MariuszDW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeszedlem demeczko .. coz moge powiedziec.

Prosta gierka dla najmlodszych, zwlaszcza tych ktorzy wybiora sie na film ;)

Gralem na padzie (DualShock), jednak system walki jest niezbyt rozbudowany ( 5 x pod rzad ten sam klawisz lub dwa jednoczesnie ) wiec nawet na klawiaturze da rade ponaparzac. Mogloby byc bardziej ambitnie, nie wymagam rozbudowania jak w Devil May Cry, ale mogloby byc chociaz jak w Prince of Persia. Dlatego walki po jakims czasie sa nuzace, nawet w demie ( za zbierane monety mozna tylko zwiekszac sile ciosow albo technik , nowych nie mozna zyskac ). Sa jakies proste juggle, ale to raczej czysty spontan :)

Dla mnie gameplay niezly, ale tez bez rewelacji - slowem przywoicie - 5/10.

Co do grafiki to jest bajkowa i przyjemna dla oka. Nie lubie sie rozplywac nad grafika wiec podsumuje tyle - gra na kilka chwil, raczej mnie nie przekona do zakupu full wersji ( za malo zrecznosciowki, za slaby sytem walki , za dziecinna fabula ). Ale moze sie podobac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna giera, można się odstresować, bo nie trzeba przy niej za dużo myśleć ;)

Poza tym całkiem fajna grafika no i sam klimat jest przedni.

Tylko cholera utknąłem na etapie kiedy trzeba Shifu skakać po tych chmurach, bo ciągle spadam i od nowa i od nowa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna giera, można się odstresować, bo nie trzeba przy niej za dużo myśleć ;)

Poza tym całkiem fajna grafika no i sam klimat jest przedni.

Tylko cholera utknąłem na etapie kiedy trzeba Shifu skakać po tych chmurach, bo ciągle spadam i od nowa i od nowa...

Trzeba często spację naciskać. Bo jak za późno naciśniesz to spada. Ogólnie fajna gra tylko krótka strasznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość dragonlore

Przeszedlem demeczko .. coz moge powiedziec.

Prosta gierka dla najmlodszych, zwlaszcza tych ktorzy wybiora sie na film ;)

Gralem na padzie (DualShock), jednak system walki jest niezbyt rozbudowany ( 5 x pod rzad ten sam klawisz lub dwa jednoczesnie ) wiec nawet na klawiaturze da rade ponaparzac. Mogloby byc bardziej ambitnie, nie wymagam rozbudowania jak w Devil May Cry, ale mogloby byc chociaz jak w Prince of Persia. Dlatego walki po jakims czasie sa nuzace, nawet w demie ( za zbierane monety mozna tylko zwiekszac sile ciosow albo technik , nowych nie mozna zyskac ). Sa jakies proste juggle, ale to raczej czysty spontan :)

Dla mnie gameplay niezly, ale tez bez rewelacji - slowem przywoicie - 5/10.

Co do grafiki to jest bajkowa i przyjemna dla oka. Nie lubie sie rozplywac nad grafika wiec podsumuje tyle - gra na kilka chwil, raczej mnie nie przekona do zakupu full wersji ( za malo zrecznosciowki, za slaby sytem walki , za dziecinna fabula ). Ale moze sie podobac.

jak mozesz sie wypowiadac o nierozbudowanym systemie walki po demie??-w tego typu grach caly czas sa dodawane i odkrywane kolejne mozliwosci,wlasnie po to aby sie gra nie znuzyla .Jak ktos przejdzie fulla to skonfrontujemy ta sytuacje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi