DziubekR1 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Caly czas niestety nie ;) Ale takie cos chyba ma opcje, ze "mryganie" sobie wlaczam tylko kiedy potrzebuje, a tak normalnie to sobie poprostu swieci bez mrugania, czy jak juz ja wlacze, to mi bedzie caly czas napier... w rytm muzy ? No i jak to sie spisuje w "wylapywaniu" muzy ? Jakos naprawde ciekawie, czy muza sobie gra, a to mryga w ogole nie w takt muzy ? Bo na youtube to nie wyglada to rewelacyjnie, ale tez nie wiem czy ta dokladnie ta katoda byla uzyta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 KLIK szukajcie az znajdziecie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Mistrz_ Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Co do dyskusji na temat katod i tych neonów to to nie jest to samo... A że nazwał to katodami to już inna sprawa. Miałem zimne katody i miałem też neony z weżyka. Efekt bez porównania na korzyść dla katod. BTW, w tej oubdowie można doskonale kable pochować :wink: U mnie widać właściwie tylko kabel z zasilaniem mobo z zasilacza i te od front panelu, które są skupione w jednym oplocie. Edytowane 4 Maja 2008 przez _Mistrz_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Caly czas niestety nie ;) Ale takie cos chyba ma opcje, ze "mryganie" sobie wlaczam tylko kiedy potrzebuje, a tak normalnie to sobie poprostu swieci bez mrugania, czy jak juz ja wlacze, to mi bedzie caly czas napier... w rytm muzy ? No i jak to sie spisuje w "wylapywaniu" muzy ? Jakos naprawde ciekawie, czy muza sobie gra, a to mryga w ogole nie w takt muzy ? Bo na youtube to nie wyglada to rewelacyjnie, ale tez nie wiem czy ta dokladnie ta katoda byla uzyta. tzn ja Ci powiem tak... W moim kompie mam 2 katody i praktycznie ich w ogóle nie zapalam :) już nie mówiąc o mruganiu w rytm muzyki. Z tym wyłapywaniem muzy to też bym nie oczekiwał zbyt wiele.. to jest po prostu układ który reaguje na głośność muzyki.. Układy wykrywające rytm to dosyć złożone potworki i nie licz na to, że Ci to będzie mrugać idealnie w rytm basów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 radex miał chyba taką w swojej budzie :) Imo lipa, chyba ze non stop u Ciebie trwa impreza :D. Ona sobie pomryguje w zależności od chwilowej amplitudy muzyki - poszukaj sobie na jutubie powinny być takie filmiki http://pl.youtube.com/watch?v=DAtkma6oH7A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...