ludzikos Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Gdzie mozna w necie znalezc koszulki np microsoftu intela amd czy tez nvidii? Lub podobne temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Idziesz do pierwszej lepszej firmy która robi takie koszulki - w dużych miastach są - i dajesz im wybrany obrazek/logo/napis i oni nadrukują na koszulkę. Albo w Sieci: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=na...&lr=lang_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 czy nie ma stron gdzie sa gotowe takie koszulki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Czy są to nie wiem... Mnie wyhaftowanie dużego logo (z anime - 32cm x 10cm około) kosztowało 30zł + koszulka własną dałem (Stedman 185g za 10.50) Podejrzewam, że oficjalna koszulka tak tanio by mnie nie wyszła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Uwzględniając takie coś jak prawa autorskie, to nie powinno być takich stron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Uwzględniając takie coś jak prawa autorskie, to nie powinno być takich stron. czyli nie mozna zrobic koszulki jakies marki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 chodziło raczej o to że sobie samemu możesz zrobić ale nie wykorzystywać logo czyjejś firmy i sprzedawać bez praw autorskich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 heh, bez przesady, przecież tylko to nosisz a nie zakładasz firmy pod nazwą Microsoft czy intel, noszenie koszulki z nadrukiem loga intela nie jest raczej łamaniem praw autorskich a reklamą z czego producenci powinni się cieszyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 http://www.fajneupominki.pl/ gdy sie kliknie laduj wzor pokazuje sie takie zdanie, mam rozumiec ze ta strona nie zrobi gdy sie nie ma praw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 tak masz się obawiać tego, że jakiś skrupulatny egzekutor praw autorskich intela będzie się dochodził swoich praw przed sądem za logo na koszulce... jeżeli ie masz zamiaru tym handlować na skale światową, to znikoma szansa by ktokolwiek się do tego doczepił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Podejrzewam, że oficjalna koszulka tak tanio by mnie nie wyszła.Oficjalne rozdają za darmo, jak się pracuje dla microsoftu, tudzież bywa się na odpowiednich spotkaniach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Oficjalne rozdają za darmo, jak się pracuje dla microsoftu, tudzież bywa się na odpowiednich spotkaniach :) a czy wiesz w jaki sposob mozna otrzymac takie cudo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 a czy wiesz w jaki sposob mozna otrzymac takie cudo? Mieć kogoś w rodzinie kto pracuje w M$ np. :razz: Mam gdzieś w szafie chyba torbe i bluze z logiem firmy Bill'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 po co robić czemuś/komuś darmową reklamę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 ale sobie też robi reklamę [; tak samo jak koszulki PPC - to działa w dwie strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludzikos Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 po co robić czemuś/komuś darmową reklamę ? Z miłości do Billa chciałbym mieć taka koszulkę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 a czy wiesz w jaki sposob mozna otrzymac takie cudo?uczestniczyć w konferencjach organizowanych przez firmy. Ongiś na polibudę we wrocławiu przyjechały ludziki z intela i rozdawały koszulki :). Z M$ za friko to mam na razie notatnik, smycz visual studio 2005 :D i płytki z Windowsem 2008, sql serverem 2008 i czymśtam jeszcze.. 2008 :) i parę innych drobiazgów. Z targów tuningu ze 2 torby AMD, czapeczkę AMD, polo jakiejś tam firmy produkującej kulery, holster na cd intela.. większość rzeczy porozdawałem :). Ogólnie jak ktoś chce takie gadżety to niech się kręci po różnych spotkaniach, zlotach, konferencjach etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...