=PIKI= Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 W winME gdy wykonuje szybkie ruchy to mysz wariuje. Nie jest to zależne od myszy i kompa... Mysz zaczyna przesuwać sie w odwrotnym kierunku, szczególnie przy duzym sensie. Jeszcze 1: to nie problem myszy (test na kilku modelach) i kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 ja mimo wszystko sugerowałbym albo mysz, albo PS/2 na płycie, albo stery (ale musiałbyś mieć za**** kosmiczną myszkę...) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=PIKI= Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Nie koniecznie... kazdy kto ma ME i ustawi sobie sensitivity na maxa i zacznie szybko ruszac mysza to taK się robi :( i to nie zaleznie od kompa i myszy.... A ja mam MX300 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 a może to jakiś trojan... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 29 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2003 albo balladan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...