Skocz do zawartości
Mibars

Odzyskanie Hasła Z Opery

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Mam dość poważny problem...

Jedna z osób, która korzystała z przeglądarki Opera na moim komputerze zmarła... Nagle i niespodziewanie... Ale ja nie o tym...

Ta osoba korzystając z mojego komputera zapisała hasła w tym Operowym automacie do uzupełniania haseł (taka ikonka różdżki w Operze, ctrl+enter).

No, ale niestety zmarła... Problem pojawił się taki, że pozostawiła różne, pozabezpieczane hasłami prywatne dane, które są potrzebne do różnych celów (chociażby dokumenty związane z ubezpieczeniem na życie).

Jest duża szansa, że hasła są takie same w tych plikach i na stronach internetowych - potrzebowalibyśmy je odzyskać...

Tak więc, czy ktoś mógłby mi podać w jaki sposób można te hasła odzyskać? Wiem, że się da, bo w końcu aby wysłać je na stronę trzeba zamienić je na jawne i wpisać do formularza...

Domyślam się również, że mogą to być informacje nie nadające się na umeszczenie na forum... Tak więc jeśli nie można ich umieścić na foruym, to poprosiłbym wiadomosć prywatną, czy mailem mibars@interia.pl

Specjalnie nie mam jak udowodnić, że naprawdę chodzi o osobę zmarłą... Osoba zmarła dziś, po południu, więc na akt zgonu trzeba by chwilę poczekać.,.. Ale kto mi wierzy, to niech pomorze, proszę.

Z góry dziękuję, Michał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skryptoprzyciski Kliknij sobie button Odzyskaj Hasło. Powinien Ci się zainstalować i otworzyć okienko ustawień. Dodaj do jakiegoś Panelu ten nowy przycisk. Wejdź na stronę gdzie trzeba się zalogować i kliknij dodany wcześniej przycisk. W okienku powinno Ci się pojawić hasło do danej strony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi