motofan Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Witam,mam problem z płytą podaną w opisie.Kiedy chce wejść do biosu płyty to wyskakuje mi niebieski pasek na dole i system sie zawiesza.Natomiast jak nie wchodzę do biosu system normalnie chodzi i jest stabilny.Nic z biosem nie robiłem,nie podkręcany procek....Nie wiem co jest...Czy przyczyną może być temperatura na procku która wynosi koło 70 stopni przy obciążonym systemie? Nie jest to wina coolera,bo go zmieniałem na fajny miedziany.Help!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 miałem kiedyś tą płytę ale z problemem się nie spotkałem moja propozycja to zresetuj bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Mam tez taką płyte i nigdy nie spotkałem sie z takim problemem. Czy ten problem pojawił sie ostatnio? Czy płyta była kupiona jako nowa czy odkupiłes od kogos? Tez przychylam sie do propozycji zresetowania Biosu (zworką). Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Płyta kupiona w sklepie jako nowa,ma około 1,5 roku.Przedtem nie miałem z nią żadnych problemów.Nagle po prostu to się zrobiło.Jestem zdezorientowany na maxa... :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...