Gość spec-kom Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam chce wykorzystać ekran z laptopa,ale niewiem czy da sie takie coś bezbiecznie zrobić,mam kabel VGA,VGA i chce karte graficzna z normalnego kompa podłaczyć pod ekran LCD z laptopa da sie to zrobic ,że poprostu obraz sie bedzie wyświetlacz na laptopie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam chce wykorzystać ekran z laptopa,ale niewiem czy da sie takie coś bezbiecznie zrobić,mam kabel VGA,VGA i chce karte graficzna z normalnego kompa podłaczyć pod ekran LCD z laptopa da sie to zrobic ,że poprostu obraz sie bedzie wyświetlacz na laptopie ?? Nie, nie będzie to działało bo w laptopie masz WYJŚCIE a nie WEJŚCIE video. Jak już to takie coś by można zrobić przez karte TV do której podłaczacz sygnał z pc za pomocą np. kabla Cinch, tyle że z jakością nie będzie za ciekawie. Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redjohnny Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Nie, nie będzie to działało bo w laptopie masz WYJŚCIE a nie WEJŚCIE video. Jak już to takie coś by można zrobić przez karte TV do której podłaczacz sygnał z pc za pomocą np. kabla Cinch, tyle że z jakością nie będzie za ciekawie. Da się to zrobić programowo. Musisz tylko połączyć komputery w sieć i odpowiednio skonfigurować program. Jak mi się przypomni jak on się nazywał to napiszę. Na razie możesz sam poszukać. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spec-kom Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 CZYLI SPRZETOWO NIE DA SIE OK ,TEMAT ZAMKNIETY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...