westsajd Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Mianowicie zamiast: Hold Your Head (feat. Bob Marley) jest Hold Your Head (feat. Bob Marl Ruff In The Jungle (Uplifting Vibes Remix) jest Ruff in the Jungle Bizness (Up WMP obcina ostatnie litery w nazwach utworów (w winampie i foobarze problemu nie ma). Ściągnąłem i zainstalowałem wmp tag extender ale nic to nie dało. Czy może istnieje jakaś wtyczka aby to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 WMP obcina ostatnie litery w nazwach utworów Moze bys sprecyzowal kiedy i w jakiej sytuacji je obcina. Podczas odsluchu, edycji, dodawania do biblioteki, pobierania info z netu ? Wrozki tu nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Podczas odtwarzania/dodawania do biblioteki, info o muzyce pobieram przez program MusicBrainz Picard a wmp nie posiada wbudowanej edycji tagów (tag extender to umożliwia) :) chodzi mi o to (po lewej tag&rename z prawidłowymi tagami): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasp Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Podczas odtwarzania/dodawania do biblioteki, info o muzyce pobieram przez program MusicBrainz Picard a wmp nie posiada wbudowanej edycji tagów (tag extender to umożliwia) :) chodzi mi o to (po lewej tag&rename z prawidłowymi tagami): Po pierwsze WMP posiada edytor tagow i to dosc rozbudowany, wystarczy dobrze poszukac. Po drugie wyglada na to ze twoj WMP wyswietla tagi w formacie ID3v1 w ktorych jest ograniczona ilosc znakow w nazwach. Badz twoj edytor do tagow zapisuje je w dosc dziwnym formacie. Jaka wesrja Tag&Rename? Ogolnie T&G pozwala osadzac w plikach tagi ID3v1 i ID3v2. Tak wiec dziwne skad tem problem. A jak dasz explorerze, na wlasciwosci pliku to jaka dlugosc nazw widnieje, tez sa uciete ? Pamietam swiego czasu u mnie byl problem z foobarem, tzn. T&G osadzal poprawnie tagi w plikach, wmp je widzial poprawnie, ale po jakiejkolwiek edycji w foobarze ten tak jakby usuwal ID3v2 (choc sam je nadal widzial) i zostawial ID3v1 i wtedy wmp widzial tak jak u Ciebie poucianane. Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez lukasp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 w jakiej wersji są zapisane te TAGI? bo z tego co wiem to WMP ma problemy z ID3v2, a konkretnie z ID3v2.4 zdaje się :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Wygląda na to, że WMP pozamieniał mi ID3v2 na ID3v1 za pierwszym razem przy dodawaniu do biblioteki. Ściągnąłem jeszcze raz tagi z neta, wrzuciłem do wmp i teraz działa, dzięki. To gdzie ten edytor tagów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 "Zaawansowany edytor znaczników". Nie da sie takiej opcji niezauwazyc przy ppm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...