Sir_Yaro Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Moje pytanie jest proste. Jak i gdzie wlaczyc S.M.A.R.T. na tej plycie???? Podczas startu systemu podaje mi: bla,bla,bla..... dysk1 Disable bla,bla,bla..... dysk2 Disable bla,bla,bla..... dysk3 Disable Skoro jest disable to wydaje sie logicznym, ze gdzies to mozna wlaczyc aby bylo enable tylko za cholere nie moge znalesc gdzie to diabelstwo siedzi. Manual przewalkowalem od deski do deski i tez nic nie ma..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Moje pytanie jest proste. Jak i gdzie wlaczyc S.M.A.R.T. na tej plycie???? Podczas startu systemu podaje mi: bla,bla,bla..... dysk1 Disable bla,bla,bla..... dysk2 Disable bla,bla,bla..... dysk3 Disable Skoro jest disable to wydaje sie logicznym, ze gdzies to mozna wlaczyc aby bylo enable tylko za cholere nie moge znalesc gdzie to diabelstwo siedzi. Manual przewalkowalem od deski do deski i tez nic nie ma..... Polecam wcisniecie w Biosie klawiszy CTRL+F1 - pojawi sie nowe menu w ktorym bedziesz mogl to wlaczyc a tym samym pobawic sie w ustawienia pamieci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Kurna ja moge włączyc smart w biosie :? Zaraz sprawdze dokłądnie gdzie to leży.Moment............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Właśnie. CRTL + F1 > Advenced BIOS Features > HDD S.M.A.R.T. Capability Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Wielkie dzieki panowie! CTRL+F1 - no kto by pomyslal :D tak to jest jak sie przejdzie z 4ro letniej plyty na nowke :) - takie "magiczne sztuczki" wykanczaja..... Jeszcze raz dzieki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Manual przewalkowalem od deski do deski i tez nic nie ma..... Chyba czas na okulary :) ............ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 26 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2003 Okulary (a raczej soczewki) to juz mam - jak widac nie wiele daja :D ja poprostu szukalem tej opcji tam gdzie wg wszelkich moich domyslow powinna byc.... Wlasnie sciagam manuala i zaraz sprawdze gdzie to COS jest.... :) i w ktorym momencie bielmo mi oko zaatakowalo :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...