grauzig91 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam, mam pytanie: obecnie na s. 754 jest już tylko Athlon 64 3200+, i moje pyt. brzmi czy opłaca się zmieniać mojego Semprona 64 3000+ na tego Athlona? Jaki będzie przyrost wydajności? Czekam na odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 To zależy od tego ile musiałbyś zainwestować i czy planujesz całkowitą modernizację kompa w przyszłości. Kolega miał Semprona 2800+ i po zamianie na Athlona 3200+ PES8 przestał się przycinac gdy jest dużo zawodników pod bramką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAGA Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Jak doplata mala to pewnie ze warto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Nie warto. Lepiej zainteresować się wymianą całej platformy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...