Skocz do zawartości
Xanti33

Pamiątki Do E2160

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam jakiś pamięci do procka takiego jak w temacie i plyty Abita ip35. Mianowicie chodzi mi, zeby sie dobrze kręciły i nie byly zbyt drogie, znalalem takie A-daty Click. Czy dobrze sie one kreca, bo slyszalem ze te nowsze nie sa juz takie dobre jak te z przed pol roku. Co o nich mysliscie i co polecacie innego? Moge wydac ~160zl, moze troszke wiecej. Zmiana mnoznika z x9 na x8 jest glownie po to aby ulatwic znalezenie dzielnika? prosze o odp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Elo, sam planuje do nowego kompa ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> sobie takie pamieci. Kolega ma, proca ostro kreci i jak narazie na pameci zlego slowa nie moze powiedziec, wiec ja mysle ze są w porzadku. Ale i tak co do podkrecania, to wiadomo znajdzie sie ktos, kto bedzie psioczyl. Wiadomo nie kazdemu pamieci podkrecaja sie ladnie. Jednemu gorzej, drugiemu lepiej. Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym szukał starych, dobrych kingstonów na kostkach elpidy. Zazwyczaj robią ok 1000mhz i są tanie jak każde kingstony. Proponuję zrobić rundkę po okolicznych sklepach i popytać sprzedawców o możliwość przejrzenia asortymentu. Ja miałem takie kingstony 667 i były wypasione 1000MHz cl4 @ 2.1v, mega-stabilnie, ale nie mogłem się pozbyć moich poprzednich kingów, a potrzebowałem kasy, więc te z elpidami zwróciłem. :( W goodramach też się elpidy zdarzają więc poszukaj takich pamięci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi