Igorow Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam. Chcialem przedstawic nowa strone poswiecona Tworzeniu Stron WWW oraz Programów. Oferujemy pomoc w stworzeniu strony www, badz programu. Ponadto znajdziesz u nas wiele informacji, modyfikacji pomocnych przy tworzeniu własnej strony jak i programu. Wiecej informacji na naszej stronie. Serdecznie zapraszamy. http://osin.ovh.org. Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez Igorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) 5. Spełnianie zachcianek klienta ;)To ja mam taką zachciankę: Back to school, seriously. I mean, seriously. Ad.: Prawdopodobnym jest, że ubóstwo przekazu jest bardzo pogłębione w powyższej wypowiedzi. Jednakże, zwróć uwagę na to, że jeżeli już wystawiasz coś na światło dzienne, staraj się dopracować produkt (a przynajmniej stwórz wrażenie dopracowanego). Na razie: ucz się, ucz się, ucz się. Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez Allen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 NIe wiedziałem że w Paskal da się pisac programy... Zanim się zabierzecie za umieszczanie czegokolwiek w sieci i pisanie "programów" warto by było przeczytać tez kilka razy słownik języka polskiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Po pierwsze umieszczanie tego typu informacji, tzn. jakiejkolwiek oferty usług, w formie forum dyskusyjnego jest błędem. Już na starcie zrażasz do siebie potencjalnego klienta, który jakimś cudem na 50 stronie googla znajdzie w końcu Ciebie. Musisz się wyróżniać już na "dzień dobry". Poza tym dołączam się do postów poprzedników. Nie możesz oferować królika z kapelusza, tzn. pisania czegokolwiek bez pokazania swoich osiągnięć, ponieważ wspomniana już wcześniej forma prezentacji nie jest trafna, co sugeruje nonszalancję, jak nie brak umiejętności. Poza tym błędy i jeszcze raz błędy! "Jomla"... itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorow Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Dziekuje za wasze opinie ;] Naprawde potraficie w wyrafinowany sposob wesprzeć człowieka ;] Z wyrazami "wdziecznosci" Igorow ;] Ad. 5. Spełnianie zachcianek klienta Pkt poprawiony ;] Nie wiedzialem ze az tak denerwuje potencjalnych odbiorców ;] Jomla,Paskal Literówki poprawione dziekuje za zwrócenie uwagi. Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Igorow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) My tu mówimy wprost :). Prawda jest taka, że ładowanie wszystkiego w engin przeznaczony dla forum jest po prostu głupie i źle świadczy o rozsądku autora, tym bardziej, że wasz slogan reklamowy mówi, że piszecie strony i programy... Ja mogę powiedzieć, że piszę strony i programy bo swoją stronę sam sobie robię od początku. Rozumiem, że ktoś może nie chcieć wymyślać koła na nowo i używa gotowych systemów... ale dlaczego do prezentacji tutoriala forum? :blink: Idąc dalej, dział programowanie, C++... temat o standardach, napisany tak haniebną czerwoną czcionka wołającą o pomstę do nieba, że zacząłem sie zastanawiać czy ktoś z Was w ogóle kiedykolwiek zrobił choć jedną fajną stronę www i ma choć trochę dobrego smaku :). No a ten przykładowy program z helo worldem to zmiótł mnie z krzesła rzucając o ścianę... Zaiste jest potrzeba po raz 7859 przedstawiać jak wygląda hello world w c++. Jak ktos chce się nauczyć c++ to z waszej strony i tak się nie nauczy. A ten co umie, nie znajdzie na niej żadnego artykułu traktującego np o serializacji klas, czy rysowaniu viścianych butonów z wykorzystaniem gdi+. Nie wiem jak długo zajmujecie się programowaniem, ja to robię od epoki c64, ale nawet w tej chwili (pracuję w znanej firmie produkującej soft) nie ośmieliłbym się pisać artykułów jak należy pisać programy.. Co najwyżej mógłbym przedstawić swoje rozwiązanie i zapytać czy ktoś zna lepsze :). A już tworzenie tutoriali żeby opisać to samo co opisuje 748 innych stron to była by dla mnie po prostu strata czasu - i dla potencjalnego czytelnika pewnie też, bo są na necie strony dużo, powtórzę, dużo... lepsze :) Ja Ci nie chce dawać rad czym sie powinieneś zająć, mówię opierając się na doświadczeniu, że dla mnie to nie ma sensu :). Lepiej skupić się na jednej konkretnej dziedzinie/rzeczy i ją rozwijąc i pielęgnować, niż próbować realizować wielkie edukacyjne idee, pa raz tysięczny :) Z resztą, widzę że wasza trójka dżejmsów, jurków i gejtsów nieźle się tam bawi rozmawiając przez shoutboxa i pisząc do siebie posty... Kolega z pracy powiedział by : żenua - i coś w tym chyba jest :) Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 To ja może na temat postów o AS i klas z flashzone.pl nic już nie napiszę? Szacunek, chłopaki, za przekopanie tylu stron WWW i umieszczenie tak wielu nikomu niepotrzebnych informacji w jednym miejscu. Najbardziej mnie rozbawiło w jaki sposób przyjmujecie/odrzucacie zlecenia... te wykluczające się wzajemnie punkty... miszczostfo. Zamówiłbym formularzyk kontaktowy we flashu (taki prosty do wysyłania maila), ale pewnie ni da rady, bo gdzieś między flashem a php jest iks em el :U Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Ale natrzaskałeś tematów do skryptu phpbb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...