Gość Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Vice City Stories i Liberty City StoriesA odczepcie się od tych dwóch tytułów. To były exclusivy psp i nie miały prawa ukazać się na piecu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 HiS Dokladnie tak jak piszesz , konwersja z Xklocka to pewnie marginalna czesc wydatkow poniesionych na calosc gry . A dodac nalezy ze na tej grze wydanej dla PC na pewno zarobia miliony $ oby tylko nie poszli na latwizne i dopiescili co nieco grafike w wersji PC , nowe karty dziesiatej generacji tuz tuz a z nimi wydajnosc pewnie wieksza niz na w/w XKlocku360 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Pojawił się ciekawy artykuł na IGN Will GTA IV Come to the PC? Niektóre cytaty At the most basic level, there\'s no way that Take Two or Rockstar are going to pass up the opportunity to extend the economic and critical success the game is enjoying by bringing it to the PC. I\'m not sure how much it costs for them to port the title over, but I\'m guessing it\'s far less than they\'ll make in sales. I\'d be very surprised if GTA IV didn\'t show up on PC within a year or so. In fact, if Rockstar never brings it over to this platform, I\'d be so surprised I might even say something insane, like, \"Oh GTA IV isn\'t coming to PC? That\'s surprising. It is interesting that Bully hasn\'t been ported to the PC. There\'s got to be a story there. Then again, it took a while for it to show up on the Xbox 360 and the Wii, so maybe Rockstar is taking a very long time before getting around to the PC. It seems possible Microsoft may have bought a little more from Take Two than just exclusive rights with their $50 million. Like, for instance, maybe the agreement required that Rockstar include Games for Windows – Live support so PC gamers get their achievements and such. Maybe Microsoft will roll out a major update to the system beforehand so all the GTA IV PC players will be met with a fancy new version of the online service. It seems like the perfect game for Microsoft to use to draw attention to its Games for Windows branding. Od siebie dodam, że za premierą na PC stoi nowy, silny argument, którego nie miały poprzednie części - multiplayer. Obecnie jest to jeden z ważniejszych czynników decydujących o tym, czy gra na pc się sprzeda, czy nie. Wydanie gry w wersji retail jak i na Steam\'ie z pewnością zagwarantowało by Rockstarowi solidne zyski. Edytowane 3 Maja 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 GTA IV to spewnoscia gra dla ktorej warto kupic konsole :D Grywalnosc miazdzy San Andreas i Vice City. Mam nadzieje, ze to nie tylko obietnice i na PC tez sie pojawi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_SiD Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Cóż, ja uważam, że po nasyceniu się rynku konsol gra pojawi się na PC, bo stoją za tym ogromne pieniądze. Czemu akurat GTA IV ma się pokazać a inne gry nie zawsze się na PC ukazywały? Bo GTA to gra wyjątkowa, która sprzeda się bardzo dobrze bez względu na platformę na którą zostanie wydana. Musieli by mieć naprawdę dobry powód by nie wydać tej gry na PC, a ja takiego powodu nie wiedzę. Inna rzecz, że czekanie "nie wiadomo jak długo" i brak jakichkolwiek informacji ze strony R* jest odrobinę deprymujące. Grałem w GTA u kumpla na konsoli (ja nigdy żadnej konsoli nie posiadałem) i muszę powiedzieć, ze po przyzwyczajeniu się do sterowania padem grało się naprawdę przyjemnie, nawet mnie, PC-towcowi. Koszt zakupu konsoli tylko dla jednej gry jest dość spory, ale o ile w poprzednie wydania GTA świetnie się grało na klawiaturze i myszce, o tyle pad X360 (bo na nim grałem) daje graczowi analogowy gaz, hamulec oraz skręcanie pojazdami. Ciężko będzie się bez tego obejść na PC, ba, moim zdaniem mija się to z celem. Zastanawiam się jak oni przystosują sterowanie do PC, nie mogą narzucić obowiązku zakupu pada, a bez niego trudno mi sobie wyobrazić jazdę w tej grze. Tak czy owak dobry pad, najlepiej xboxowy, to będzie mus dla tej gry na PC tak czy owak IMHO. Gdybym miał w domu porządny telewizor albo mieszkał bym z rodzicami który takowy by posiadali, nie czekał bym na premierę, tylko kupował konsole. Jeko, ze telewizora nie posiadam w ogóle i posiadać nie chcę, a kupno naprawdę dobrego telewizora do grania w jedną grę dopiero byłoby dziwne, jedynym wyjściem jest dla mnie podłączanie Xboxa do monitora, a to już nie to samo. Stąd na razie czekam na rozwój wydarzeń. Pozdrawiam SiD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 W stanach dostępna jest okrojona wersja GTA 4. Otrzymała rating PEGI 5+ http://www.youtube.com/watch?v=0kgo0VXGixk http://uk.youtube.com/watch?v=JXGSwx29EjI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (...) Grałem w GTA u kumpla na konsoli (ja nigdy żadnej konsoli nie posiadałem) i muszę powiedzieć, ze po przyzwyczajeniu się do sterowania padem grało się naprawdę przyjemnie, nawet mnie, PC-towcowi. Koszt zakupu konsoli tylko dla jednej gry jest dość spory, ale o ile w poprzednie wydania GTA świetnie się grało na klawiaturze i myszce, o tyle pad X360 (bo na nim grałem) daje graczowi analogowy gaz, hamulec oraz skręcanie pojazdami. Ciężko będzie się bez tego obejść na PC, ba, moim zdaniem mija się to z celem. Zastanawiam się jak oni przystosują sterowanie do PC, nie mogą narzucić obowiązku zakupu pada, a bez niego trudno mi sobie wyobrazić jazdę w tej grze. Tak czy owak dobry pad, najlepiej xboxowy, to będzie mus dla tej gry na PC tak czy owak IMHO. (...) Wiesz, o ile dobrze kojarzę to takie "smaczki" jak analogowy gaz i hamulec to już w GTA3 na PS2 były... Grałeś w wersję PC? I co? Dało się grać? ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Pojawił się ciekawy artykuł na IGN Will GTA IV Come to the PC? Od siebie dodam, że za premierą na PC stoi nowy, silny argument, którego nie miały poprzednie części - multiplayer. Obecnie jest to jeden z ważniejszych czynników decydujących o tym, czy gra na pc się sprzeda, czy nie. Wydanie gry w wersji retail jak i na Steam\'ie z pewnością zagwarantowało by Rockstarowi solidne zyski. Dokładnie ;]. Jak już wspominałem skoro bedzie multi bedzie i potrzebny oryginalny cd-key wiec tym bardziej więcej osób kupi oryginała. Imo gta4 spokojnie spokojnie by sie sprzedało nawet w 2-3mln egzemplarzy na pc ;] (skoro cod4 osiągnął ponad 1mln - a można było na piracie przez neta grać...). Świetny news ale potwierdzenie gta4 na pc (o ile bedzie) to imo dopiero po wakacjach (sprzedaż wersji konsolowych oraz samych konsol przecież nie może spaść ;]). Janek_SiD ciężko pad do pc podłączyć ? przynajmniej autolocka by nie było (no chyba ze sie tab albo coś tam wciśnie ;o). Edytowane 3 Maja 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 to juz raczej konsole robiłyby również za low-end i narzekania multiplayerowcow ze jeden ma klawe i myszke, a drugi na padzie i mniejsze szanse w fpp ;< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Janek_SiD piszesz tak jakbyś nigdy nie grał w GTA na PC, bo o ile pamiętam ze sterowaniem w poprzednich częściach nie było specjalnie jakiś problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_SiD Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 - Po pierwsze, próbowałem podłączać pad we wcześniejszych edycjach gry, ale przynajmniej u mnie na kompie analogowe kontrolery nie działały podczas prowadzenia aut, wszystko było binarnie, gaz max, bez gazu, gra na pc po prostu nie dawała żadnych korzyści podczas gry na padzie. itd.. oczywiście grać się dało ale: - W nowym GTA model jazdy jest zupełnie inny, w poprzednich częściach nie było problemów z wchodzeniem w ciasne zakręty z gazem na maksa ze wciśniętą spacją (ręczny). Teraz jak się przy gazuje na trawie samochód robi bączki, jak się zaciągnie ręczny na zakręcie to trzeba prawdziwej wprawy, żeby założyć odpowiednią kontrę i gładko przejechać przez zakręt, w większości przypadków również kończy się to bączkiem, albo wpadnięciem na budynek, auto zdecydowanie ciężej się prowadzi. Więc granie na klawiaturze będzie albo niewykonalne, albo będzie wiązało się z uproszczonym modelem jazdy, co jest dla mnie bez sensu, gdyż dla mnie największą zaletą nowej części GTA oprócz wielkiego, żyjącego miasta jest właśnie prowadzenie pojazdów. To jest to na co czekałem, mini symulator ostrej jazdy po mieście, w każdym razie nowemu GTA jest znacznie bliżej do takiego symulatora niż poprzednim częściom, które pod tym względem deklasuje. Nie zrozumcie mnie źle, nie twierdze, ze na PC grać się nie da bez pada, ale będzie się to wiązało z tak daleko idącymi zmianami w fizyce gry, że już wtedy nie będę miał ochoty poszaleć samochodem po ulicach wirtualnego miasta. Ten kto grał w dobre samochodówki na dobrej kierownicy, wie, że nie da się za pomocą klawiatury dobrze jeździć w wymagającej grze. Nie ma co bazować na doświadczeniach z poprzednich odsłon, nowe GTA różni się od nich naprawdę sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poiuy Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) mazzeo czemu wedlug ciebie nie powinni ? Bo kupujesz konsole i chces zeby inni nie grali w to co ty bo bedzie ci zal kasy czy nie wiem czego? Jakas zazdrosc czy co. Ja mam konsole ale bardzo bym chcial wersje na PC i z checia kupilbym gre jeszcze raz. Z reszta na PC tez jest masa gier ktore nie wychodza na konsole albo jak wychodza to są gorsze dlatego dalej gram na pc bo zadna konsola go nie zastapi. Ja bym chcial bardzo zeby gra wyszla na pc mody i sterowanie no i moze obiekty przestalyby sie nagle pojawiac no i framerate podczas zadymy momentami mocno chrupie, autoaim momentami daje ciala zwlaszcza jak jest duzo ludzi albo jak sie chowaja to trudno namierzyc tego co sie chce albo wali sie po samochodach albo murku za ktorym jest wrog. Już kilka razy przez to zginelem po godzinie gry bez sejwa bo nie moglem trafic gliniarzy ;[ Analog do jazdy autem raczej potrzebny nie jest to nie Forza. Janek Sid bez przesady nie problem na zakrecie puscic gaz z reszta MS i tak zadba o obsługę swojego pada na pc. Dziwi mnie tylko ze do tematow PC na forach wchodza zawsze konsolowcy i robia flame'y. Edytowane 3 Maja 2008 przez Poiuy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Co do autoaima - w instrukcji od wersji X360 jest napisane, ze da sie celowac bez niego, bodajze po przycisnieciu prawego grzybka (potwierdze, jak przyjde do domu). Sprawdzaliscie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Więc granie na klawiaturze będzie albo niewykonalne, albo będzie wiązało się z uproszczonym modelem jazdyNo wiesz to, że ty sobie nie poradzisz, to nie znaczy, że wszyscy sobie nie poradzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_SiD Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 No wiesz to, że ty sobie nie poradzisz, to nie znaczy, że wszyscy sobie nie poradzą. Masz rację, to ja jestem upośledzony, natomiast ty jesteś mistrzem klawiatury! Przecież tu nie chodzi o radzenie, o topień trudności, tylko o przeniesienie jak największej dawki realizmu. Ale nie zrozumiesz, dopóki nie wyrobisz sobie prawajazdy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Pierwsza sprawa, to gra na PC będzie miała tak zmienione sterownie, żeby się jednak dało grać, bo klawiatura jest glównym kontrolerem na platformie PC. Nie martw się na zapas. Druga sprawa, to są kierownice i pady pod PC. A trzecia sprawa, to już jest raport z tego tematu. Jak chcecie sobie pogadać o konsolwej wersji, to jest temat ku temu. Jeszcze raz zobaczę słowo konsola i jego autor dostanie ZPP na tydzień. A może założyć Wam temat PC vs Konsole..? Chwila - to już chyba przerabialiśmy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Co do multi. Jeśli gra wyjdzie na PC to w multi IMO grafika będzie taka sama jak w singlu + będzie można grać w więcej osób. A dlaczego to chyba nie muszę pisać ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Moim zdaniem jest kilka powodow dla ktorych gry inne niz FPP ukazuja sie glownie na konsolach juz a na PC to szybkie konwersje, i to moze dotyczyc wlasnie dlaczego GTA IV moze nie ukazac sie na PC za szybko : 1. Rozlegle piractwo - stosunek sprzedawanych komputerow/sprzetu do sprzedawanego oprogramowania przyprawia o bol glowy nie jednego producenta/dystrybutora 2. Roznorodnosc sprzetu i oprogramowania - rozne konfiguracje sprzetu ktore trzeba uwzglednic przy produkcji ( gra musi sie uruchamiac na starych i nowych maszynach ), wydluza proces produkcji a i za to idzie dodatkowa kasa 3. Europa jest traktowana drugoplanowo w porownaniu do USA czy Japonii i Azji. W tych czesciach swiata granie Single Player jest synonimem grania na konsoli ( PC to jedynie mmorpg/multi ). A kasa spokojnie wieksza przyjdzie wlasnie z rynku konsol Moim zdaniem te powody sa rezultatem wlasnie sztucznego rozwoju podzespolow komputerowych i praktykach monopolistycznych jesli chodzi o system operacyjny Windows. W przeciwienstwie do innych w tym topicu nie dziwie sie ze konsolowcy graja sobie w nowe GTA a PeCetowcy dostaja nowego 3DMarka Vintage zeby smialo inwestowac w Viste ( i odrazu kit o tym jak potrzebujemy DX10 ) nowe karty grafiki ( niedlugo 4 rdzeniowe tylko po co ?! ) i inne podzespoly Sami jestesmy sobie winni ze dajemy sie wodzic za nos i wierzymy w rewolucyjne tytuly jak Crysis ( crytek juz sie wypial na PC stwierdzajac ze Crysis sie za slabo sprzedal i ida robic gry na konsole, czyzby DX10 nie byl technologia jutra ? ). sorki za te przemyslenia ale sami pomyslcie ze teraz fanatycy PC nie moga scierpiec i doczekac sie na wersje PC gtaiv ale to ich wlasna wina. A jak czytam te wszystkie placze ze wersja na PC musi byc, a juz wogole bedzie super wypasiona z mega grafika bo kazdy ma 4gb ramu, 4 rdzeniowy proc i Bog wie co jeszcze, a tekstury beda wrecz 10x lepsze na PC to mysle ze bardzo dobrze sie stalo ze gta iv nie ukazalo sie na blaszaki. Taka figa z makiem za myslenie ze granie polega na kolekcjonowaniu najnowszych nowinek technicznych i obserwowaniu rozdzielczosci tekstur i efektow graficznych. Edytowane 3 Maja 2008 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Podajesz powody które wszyscy dobrze znają. Lanc możesz mi łaskawie napisać o czym ty pie.. ? A czemu grafika by miała być inna niż w SP ? :| Więcej osób zagra, bo ramu będzie więcej do dyspozycji? Oświeć mnie łaskawie. Nie grałem jeszcze w GTA 4 ,ale czyżby w MP była gorsza grafa ? Pierwsze słyszę. Życzę wam aby ta gra wyszła jak najszybciej. Sam nawet planuje kupić wersje PC jak tylko się pojawi. Martwi mnie tylko jak wypadnie konwersja z obecnych platform. Oby bugów było jak najmniej. Raczej wątpię by pisali od nowa na PC, ale kto wie. Może i dopieszczą grafikę, ale na to bym szczególnie nie liczył. Zresztą sama gra na tyle wciąga, że nikt nie zwraca uwagi na jakość tekstur czy modeli samochodów, drzew, psów, ludzi, etc, itp. Do tego dużo większe miasto niż San Andreas i więcej możliwości ;) Edytowane 3 Maja 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Lanc możesz mi łaskawie napisać o czym ty pie.. ? A czemu grafika by miała być inna niż w SP ? :| Więcej osób zagra, bo ramu będzie więcej do dyspozycji? Oświeć mnie łaskawie. Nie grałem jeszcze w GTA 4 ,ale czyżby w MP była gorsza grafa ? Pierwsze słyszę.A to nie ma przypadkiem tak, że w MP w GTA 4 na konsolach jest gorsza grafika niż na SP + nie ma przechodniów itd ? Przynajmniej takie coś było widać na screenach przed premierowych + pojawiło się takie info. Nie wiem jak jest w finalu. Na PC będzie więcej graczy mogło grać bo: -mocniejsze cpu -więcej ramu -mocniejsze GPU (dzięki czemu też grafika powinna być taka jak w SP, a nie obcięta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 MP w GTA4 to cały SP, minus fabuła, plus inni gracze. Są przechodnie, są pojazdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Życzę wam aby ta gra wyszła jak najszybciej. Sam nawet planuje kupić wersje PC jak tylko się pojawi. Martwi mnie tylko jak wypadnie konwersja z obecnych platform. Oby bugów było jak najmniej. Raczej wątpię by pisali od nowa na PC, ale kto wie. Może i dopieszczą grafikę, ale na to bym szczególnie nie liczył. Zresztą sama gra na tyle wciąga, że nikt nie zwraca uwagi na jakość tekstur czy modeli samochodów, drzew, psów, ludzi, etc, itp. Do tego dużo większe miasto niż San Andreas i więcej możliwości ;)Nie muszą nic zmieniać ;]. Od tego jest scena moderska - wiec bedzie do wyboru do koloru. Edytowane 4 Maja 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 - Po pierwsze, próbowałem podłączać pad we wcześniejszych edycjach gry, ale przynajmniej u mnie na kompie analogowe kontrolery nie działały podczas prowadzenia aut, wszystko było binarnie, gaz max, bez gazu, gra na pc po prostu nie dawała żadnych korzyści podczas gry na padzie. itd.. oczywiście grać się dało ale: (...) Większość (o ile nie wszystkie) pady do PC mają jedynie analogowe gałki, przyciski dalej są cyfrowe. Wprawdzie można podłączyć do PC np. pada od X360 ale jak to się wtedy sprawuje to nie wiem, podejrzewam że nadal gra ograniczy przyciski do prostego schematu: jest "klik" albo go nie ma. Ale żeby nie było, guru od padów to ja nie jestem :P. Dawno się tym nie interesowałem więc szczegółów i totalnej prawdy nie znam. Nie wiem też jak sprawują się pady multiplatformowe (np. dla PS2 i PC jednocześnie, sam mam taki ale jest tylko cyfrowy + analogowe gałeczki). Natomiast co do sterowania i operowania gazem na klawiaturze to po prostu można naciskać i puszczać klawisz w odpowiedni sposób, przecież tak się grało do tej pory i jakoś nikt nie narzekał. IMO o to się nie masz co martwić. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Nie ma nic lepszego od starego pada pod ps2 i przejscówa za 25 zł. Wszystko lata jak trzeba nawet dual shock :P. W sam raz do gta IV będzie jak tylko wyjdzie, a jak nie wyjdzie to i tak ten tytuł przysłoni mafia 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Panowie, wy sobie tu dyskutujcie dalej, a ja wracam do Liberty City, bo gra jest obłędna i wciąga jak bagno. To tyle w tym temacie- od zapalonego pecetowca, który jednak jako gracz nie mógł się ograniczać do jednej platformy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Co do GTA4 na PC: http://www.citydisc.ch/games/detail.cfm?la...;art_nr=9483014 Premiera rzekomo w październiku, dodatkowo można już składać zamówienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Człowieku weź poczytaj temat zanim coś napiszesz. Link do tego sklepu już był (post 28) Na TYM forum takie informacje szybko się pojawiało. ;) Co z tego, że można składać zamówienia, jak RS nie potwierdził jeszcze pracy nad wersją PC. Edytowane 4 Maja 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Oj w takim razie przepraszam, przeoczyłem to najwyrażniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 To gejoszwajcarski sklep, więc nie ma szans żeby oni tam wiedzieli o czym piszą... :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Człowieku weź poczytaj temat zanim coś napiszesz. Link do tego sklepu już był (post 28) Na TYM forum takie informacje szybko się pojawiało. ;) Co z tego, że można składać zamówienia, jak RS nie potwierdził jeszcze pracy nad wersją PC. I nie potwierdzi poki nie sprzeda kilkunastu milionow egzemplarzy na konsole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...