golarz 004 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Witam forumowiczów Mam następujące pytanie: Czy subwoofer można uszkodzić grając dosyć mocno (aż lekko "pierdział")? Bo od niedawna zdaje mi się, że jego pierdzenie zaczyna się przy mniejszej głośności niż wcześniej. Czy mogłem coś uszkodzić? Czytałem o przypadkach całkowitego spalenia subufera, ale ja jeszcze nie slyszałem żeby np. uszkodzić go częściowo - jeżeli nie mam racji to piszcie :wink: PS. Mam zestaw 5.1 creative sbs580 - słabiutki, ale na moje potrzeby wystarcza :wink: Bardzo proszę o odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Zaczal pierdziec ? Pewnie zawieszenie glosnika sie rozlatuje :) Mozliwe, ze cos sie rozkleilo. Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez basik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 i to te wewnetrzne a nie zewnetrzne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...