Arek460 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A mianowicie potrzebuje programu który, zedytuje mi tekst który jest zeskanowany przez skaner. Wiem że istnieje taki program tylko nie wiem jak się nazywa, może wy wiecie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 abby finereader Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 wpisz w googlach hasło: OCR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ewentualnie przejrzyj płyty cd od skanera :wink: (jeśli takowe posiadasz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...