cavarr Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 - ukaże się na PS3/XO/PC - gra tworzona jest przez studio odpowiedzialne za PoP:SoT i Assassyna, czyli powrót do bardziej baśniowych klimatów raczej gwarantowany (wystarczy zresztą spojrzeć na art z oficjalnej stronki) - nowa część ma odmłodzić gatunek gier action-adventure i wprowadzić nowy styl artystyczny więcej >> http://xbox360.ign.com/articles/869/869896p1.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Mimo, że cała trylogia mi sie bardzo podobała jednak jedynka miała imo najlepszy klimat :). Właśnie taki baśniowy klim mi najbardziej pasuje do PoP'a. Chociaż jak patrze na skany z tego pisma to klimat raczej "pomuro-ciemno-ciężki" sie wydaje ;p. http://img100.imageshack.us/my.php?image=newpoppage5iy5.jpg Prawie jak Raziel Soul Reaver'a :) Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 (edytowane) Z oczu mu patrzy jak Princowi z Warrior Within :D I widze tez lekki cellshading ;P I w wakacje powinnien sie ukazac. Bedzie trza po maturze kompa w koncu wymienic ;P Edytowane 30 Kwietnia 2008 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 I w wakacje powinnien sie ukazac. Bedzie trza po maturze kompa w koncu wymienic ;P Podbijam ^_^ Bardzo dobrze, że przypomina WW, ktra była IMO najlepszą częścią PoP'a :wink: Ten cellshading wcale taki lekki nie jest.. mam nadzieję, że to tylko fantazja grafików, bo jak nowy książę będzie komiksowy to lekka porażka <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Mimo, że cała trylogia mi sie bardzo podobała jednak jedynka miała imo najlepszy klimat :). Właśnie taki baśniowy klim mi najbardziej pasuje do PoP'a. Chociaż jak patrze na skany z tego pisma to klimat raczej "pomuro-ciemno-ciężki" sie wydaje ;p. http://img100.imageshack.us/my.php?image=newpoppage5iy5.jpg Prawie jak Raziel Soul Reaver'a :) 1? WW bylo miodzio, a 3 czesc sredniawka jezeli chodzi o gameplay dla mnie. Jezeli grafika ma byc taka jak z tej gazety... moze byc roznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 No w końcu moja ulubiona seria powraca :D Planowana premiera to podobno wakacje :razz: . Ruszyła też oficjalna strona gry: www.prince-of-persia.uk.ubi.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vit Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Mi to wygląda na kontynuację klimatu z 2T. Coś pomiędzy baśnią, a mrokiem. Mi tam odpowiada. Może jeszcze poprawia walki. Wtedy byłaby jedna z najlepszych zręcznościówek na kompa :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Wiedziałem, że prędzej czy później zrobią kolejną część :D Tylko niestety komp już nie ten :mur: A tak po za tym to Dwa Trony było najlepsze :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3v3N Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 co racja to racja t2t miało najlepszy klimat z wszystkich trzech :) dla mnie to t2t najlepsze pozniej sot i na koncu ww :) jesli tak ma nowy pop wygladac to zajebiscie :) uwielbiam cellshading a tu wyglada na mroczniejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 http://games.tiscali.cz/news/index.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 A ja cały czas się łudzę, że ten cell shading to tylko artworki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 A ja wrecz przeciwnie ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 A ja cały czas się łudzę, że ten cell shading to tylko artworki :/ Taka bedzie grafa. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Mnie osobiście wcale to nie cieszy, bo nie lubię takich komiksowych klimatów, ale zobaczymy. Grywalnie może będzie tak dobra jak poprzedniczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Ja wiem że grafa to nie wszystko, ale jak mam grać w jakieś cartoon networki to z góry dziękuję :lol: No chyba, że gierka będzie miała klimat Sands of Time - w co cholernie wątpię po tym, co zobaczyłem w drugiej i trzeciej części :| Edytowane 22 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Mi sie to jakoś nie podoba, wole normalną grafe, taka troche komiksowa grafika to pasuje do spider-men, x-men itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.A.B Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Eh, czyli raczej nie ma co liczyc na powrot do klimatow WW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Wygląda na to ,że poczwarki a'la Marvel zaleją gry.... <_< .Zamiast mroku i ponurego klimatu kolejny bezpieczny w handlu pstrokaty produkt("tak -może to pani wziąć dla pani synka..O -jest duży jak na osiem lat") :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) miron72 jak na powyższych fotach nie widzisz "mroku i ponurego klimatu" to ja nie mam pytań :lol2: Gdzie tu jest coś pstrokatego ?? Edytowane 22 Maja 2008 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 miron72 jak na powyższych fotach nie widzisz "mroku i ponurego klimatu" to ja nie mam pytań :lol2: Gdzie tu jest coś pstrokatego ?? Ja także nie widzę, grafika w ogóle nie pasuje do tego tytułu :/ Pieprzone kreskówki dla dzieci, totalnie nie trzyma klimatu poprzednich części póki co. Zobaczymy co pokażą na UBI DAYS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Jak ta gra ma wyglądać jak na tych artach, które wkleił cavarr to ja podziękuję ;| Rozumiem tak wyglądające arty, ale żeby gra tak wyglądała to jakieś przegięcie... To już bym wolał PoP'a 4 z lekko poprawioną grafiką z T2T. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Zamiast mroku i ponurego klimatu kolejny bezpieczny w handlu pstrokaty produktCo za brednie... Od kiedy takie zmiany w rozpoznowalnej, przynoszacej zyski serii jest bezpiecznym posunieciem? Bardzo dobrze, ze eksperymentuja, ile mozna grac w to samo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 A mi sie taki cel-shading podoba :) Inny od poprzednich czesci, ale gry robione ta technika maja swoj urok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 proponuje poczekac do jakiegos filmiku z gry - moze ta cala "kreska" nie bedzie jakos przeszkadzac. Ja jestem jak najbardziej ciekaw co z tego bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 (edytowane) Co za brednie... Od kiedy takie zmiany w rozpoznowalnej, przynoszacej zyski serii jest bezpiecznym posunieciem? Bardzo dobrze, ze eksperymentuja, ile mozna grac w to samo?Brednie?Seria serią ,a życie...Ja Ci mam tłumaczyć co się robi ,by grę więcej osób kupiło?Będzie to samo -nie bój się.Ale kolorowe, mało krwiste i bardziej baśniowe.Popatrz co się z grami dzieje to załapiesz -walczą o klienta więc uśredniają.Tu o zyski chodzi i to olbrzymie.Więc nowa Toca dostaje silnik z Colina Dirt ,a PoP pastelową graficzkę aby ją można było polecić "mamom i pociechom" no i żeby Niemcy i inni hipokryci nie mieli sie czego czepiać.Obym się zresztą mylił ale jak dadzą taka grafę i krwistość z WW to już farsa będzie.Eksperymentów nie oczekuj zbytnio -raz ,że Ubi(taaa -oni to są elastyczni :razz: .Zupełnie jak EA i FIFA) ,a dwa -widziałeś Sand of Time?Dla mnie to knotem zalatuje niestety nowa odsłona.Naj była IMO PoP WW ale to już kwestia upodobań. @cavarr -przy kolorystyce Warrior W. to te screeny wyglądają jak wspomnienia z Czerwonej Dzielnicy w jakimś tureckim mieście :lol: .Nie -nie widzę tu mrocznego klimatu ale jak ktoś go zobaczy to zazdroszczę...Bo lubię serie od jedynki na Amigę licząc :wink: EDIT -w sumie ZIBI_PL ma rację -na ten moment to niepotrzebnie sie wychylamy z oceną.PAmięta ktoś screeny z Crysis i Obliviona i co to miało nie być?Jest ok ale nie tak jak na nich no nie?Więc zlewka -może filmy coś ciekawego obnażą...OBY Edytowane 22 Maja 2008 przez miron72 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 miron - pokaz mi na tych screenach pastelowe kolorki :blink: poza tym blednie zakladasz, ze gra robiona cel-shadingiem musi byc infantylna. XIII pamietasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron72 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Pastelowe?Napisało mi się....Nie bądź szczególant :wink: XIII -nie uwierzysz..Nie grałem.Tak wyszło.Ale XIII miało być takie z założenia, a PoP to seria więc mogłaby się trzymać klimatu....Wyobraź sobie co będzie jak się taka oprawa twórcą STALKERa spodoba....Nie twierdzę ,że ta kolorystyka jest do zadu ale mi się nie podoba.Dla mnie -już nie to.Poczekajmy na filmiki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Y... tragedia.. nie ma tego mroku, o który się tak kłócicie, w każdym bądź razie ten zielono-morsko-nijaki to go na pewno nie przypomina. odnośnie cell-shadingu Po co to komu? Wolałbym się zgłębić w nowego PoP'a np. na silniku od AC... ooo tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 No dobra ale mi nie styka i tak mimo ze wole bajkowe klimaty (jak w SoT ;]). Normalna grafa chyba byłaby lepsza ale trza poczekać do gameplay movie. narazie to wygląda "prawie" jak nowy dragonball z ;] (nic nie ujmują temu tytułowi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 A dlaczego to k#$*a Prince of Persia ma być mroczny i emo?? Bo tak go uczynili w The Two Thrones i Warrior Within? Ja tam gralem w Sands of Time i nie bylo tam mroku tylko miodny platformer. Kto powiedzial ze POP musi byc mroczny? Tworcy poszli inną drogą i chwała im za to. Rozumiem, ze moze się to nie podobać, ale nie wmawiajcie mi, że POP ma być mroczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...